Vizualizați sigla

Galerie Jaluzele Personalizate Cluj | Lexundros | Toy car, Car, Toys

Miercuri 28 octombrie eurodeputaţii din Comisia PE pentru Cultură și educație au aprobat propunerea creării unei sigle a patrimoniului european pentru a pune în valoare dimensiunea europeană a monumentelor culturale și a siturilor memoriale.

Drepturi de autor și notificări Drepturi de autor și alte notificări Disponibilitatea produselor, a funcțiilor, a aplicațiilor și a serviciilor poate varia în funcție de regiune.

Eurodeputata Chrysoula Paliadeli Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European, Greciane-a descris în câteva rânduri raportul pe care l-a întocmit pe baza propunerii Comisiei Europene. Care sunt principalele obiective ale propunerii?

acuitate vizuală 0 06 2 viziunea este mult sau puțin

Propunerea are ca obiectiv principal coeziunea europeană între cetățenii din statele membre ale UE și vizează în special tinerii. Cultura aduce tinerii împreună - Erasmus este un exemplu în acest sens - și promovează sentimentul apartenenței la un grup de oameni care coexistă în propria lor diversitate.

Vizualizați sigla oferă posibilitatea cooperării între statele membre; de exemplu Franța ar putea aplica pentru un sit memorial împreună cu Germania. Trebuie și dorim să vizualizați sigla spațiul vid dintre instituțiile europene și cetățenii statelor membre ale UE.

vizualizați sigla vedere slabă tratamentul său

UNESCO alege monumente reale și idei intangibile, în funcție de arhitectură și de frumusețea estetică și naturală. Sigla patrimoniului european este mai mult simbolică, axată pe valori și idei precum democrația, libertatea și coexistența în diversitate, mai degrabă decât frumusețea sau estetica. Cum va fi acordată Sigla Patrimoniului European?

vizualizați sigla restabiliți vederea fără exerciții chirurgicale

La nivel național, acest lucru va cădea în sarcina unor experți care vor alege siturile. În continuare, aplicațiile vor fi verificate de un grup de experți vizualizați sigla de către statele membre și selectați în funcție de domeniul lor de expertiză, de exemplu istorici, arhitecți sau sociologi.

Mai multe informaţii.

determinarea câmpului de vedere în oftalmologie

Mai multe despre acest subiect