Viziune Richardson

viziune Richardson programe de vedere pentru ochi

viziune Richardson Curs online despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă: O viziune globală și transdisciplinară despre viitor May 4, tags: AgendaclimaCourseraODDprogres Vă invităm să parcurgeți unul dintre cele mai bune cursuri proiectate și predate de Katherine Richardson din cadrul Universității din Copenhaga.

Richardson a fost membră a grupului restrâns de persoane, care în a fost numită să contribuie la întocmirea Raportului global de dezvoltare durabilă din Ce veți afla parcurgând acest curs? Prin înscrierea ta la acest curs, vei avea oportunitatea să te familiarizezi cu imaginea și înțelegerea istorică a conceptului de sustenabilitate, precum și cu cele 17 Viziune Richardson de Dezvoltare Durabilă ONU și modul în care acestea sunt relevante pentru gestionarea sistemelor globale în sprijinirea umanității.

Cursul va examina modul în care diferiți actori sociali răspund la implementarea ODD-urilor.

viziune Richardson

Durata cursului este de trei săptămâni și implică parcurgerea următoarelor module: Dezvoltarea durabilă ca obiectiv global Abordarea conceptului de sustenabilitate, rădăcinile sale și istoria dezvoltării. Va fi parcurs detaliat cadrul ODD-urilor si ce le diferențiază de viziune Richardson internaționale anterioare.

Veți afla cum se măsoară progresul și modul în care obiectivele sunt interconectate.

viziune Richardson zvâcniri ale ochilor; vedere deteriorată

Gestionarea impactului uman asupra pământului Acest modul se concentrează pe monitorizarea și gestionarea impactului uman asupra climei și a biodiversității, precum și asupra potențialelor consecințe ale neîndeplinirii ODD-urilor. De asemenea, vă veți familiariza cu concepte precum antropocen și granițe planetare.

când pierd din vedere norma dioptrii de vedere

Durabilitatea socială Ultimul modul examinează starea actuală cu privire la implementarea ODD-urilor și oferă exemple despre modul în care diverși actori se angajează în eforturi globale pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Cursul începe chiar astăzi, viziune Richardson Mai, și este disponibil pe platforma Coursera, în mod gratuit.

viziune Richardson

Mai multe detalii despre înscriere vă invităm să accesați următorul link:.

Mai multe despre acest subiect