Viziune dicromat.

viziune dicromat

Realizăm dispozitivul de vedere nocturnă NVD Pentru acest experiment, autorul viziune dicromat achiziționat o cameră digitală Samsung S funcțională.

Acesta este un vas de săpun obișnuit cu o sensibilitate de 50 - ISO, o rezoluție maximă de xechipat cu un ecran LCD de 2,70 inchi pe panoul din spate. Scoateți filtrul cu infraroșu Deșurubați toate șuruburile vizibile din spatele camerei. Acest lucru este ușor de făcut cu o șurubelniță, asigurându-vă că nimic nu interferează cu demontarea sa.

ORDIN 01/09/ - Portal Legislativ

Trebuie să faceți acest lucru cât mai atent posibil, fără a deteriora obloanele și agrafele din plastic, precum și fără a scoate cablurile umpluturii electronice.

Deblocăm ecranul LCD, îndepărtându-l cu atenție din cadrul suportului, pe care îl demontăm și atunci. Buclele de pe ecranul LCD și controlul camerei sunt eliberate de pe conectori. Placa de control a ieșirii de informații ar viziune dicromat să elibereze capacul viziune dicromat, care poate fi acum desfăcut de pe dispozitiv. Cablajul care duce la microfon trebuie îndepărtat sau deconectat complet. Pentru a avea viziune dicromat la condensatorul de înaltă tensiune pentru bliț, acesta trebuie alimentat cu un rezistor, voltmetru, tester sau bec, scurtând contactele acestuia.

După ce s-au soldat la contactele de alimentare, eliminăm placa viziune dicromat control a camerei, lăsând doar obiectivul și matricea. Pentru ea trebuie să ne apropiem.

Deșurubăm placa matricială cu un senzor fotosensibil care captează imaginea. În acest model, filtrul cu infraroșu este un mic geam detașabil acoperit cu un cadru din polimer. Îl îndepărtăm ușor cu penseta, fără a deteriora suprafața senzorului. Pentru a menține capacitatea de viziune dicromat a dispozitivului, este necesar să se compenseze absența unui filtru cu un material transparent de dimensiuni similare.

Autorul l-a adaptat dintr-un film protector pentru viziune dicromat său.

viziune dicromat viziunea 5 5 poți naște

Instalăm în ordine inversă placa viziune dicromat control, capacul frontal și ecranul LCD cu un cadru sub el. Nu uitați să conectați bucle deconectate la conectori. Conectând panoul de control de pe capacul din spate, verificăm operativitatea camerei. Montare iluminare LED Pe plăcile caloriferelor de răcire plasăm leduri și contacte de ieșire. Conectăm modulul de sub tensiune la baterii și îl configuram la parametrii necesari.

cum afectează permanganatul de potasiu vederea miopie metode moderne de tratament

Îmbrăcăm LED-urile cu pastă termoreductoare pentru a transfera căldura pe panoul radiatorului, apoi a lipi la contacte. NVD-ul nostru de casă poate fi considerat gata.

miopie 2 cum se tratează

Gama unui astfel de dispozitiv va depinde direct de fotosensibilitatea senzorului camerei, precum viziune dicromat de puterea LED-urilor IR. Desigur, va fi departe de cea pe care o oferă NVD-urile reale, dar pentru distanțe mici, ceea ce aveți nevoie. Calitatea fotografiilor viziune dicromat după scoaterea filtrului IR nu va fi corectă, iar culorile din fotografie Viziunea Zhirinovski amestecate și nu corespund cu cele reale.

Cu toate acestea, pentru fotografia IR adevărată, această opțiune este cea mai potrivită!

Orice corp are capacitatea de a emite sau de a reflecta razele IR infraroșii. Acest dispozitiv se bazează pe efectul fotoelectric intern.

Principiul muncii și resurselor pentru NVD de casă

La proiectarea unei imagini IR, conductivitatea electrică a secțiunilor iradiate ale fotoconductorului 2 a se vedea Fig. Pentru a implementa acest proces, trebuie viziune dicromat se aplice o tensiune alternativă de volți cu o viziune dicromat de Hz și o rezistență curentă de maximum 10 mA la electrozii extrem de transparenti Deci, procedăm la fabricarea NVD.

Elementele chimice necesare fabricării dispozitivului pot fi obținute la orice birou chimic din școală sau laborator chimic al oricărei întreprinderi.

Pentru a începe, luați două plăci de sticlă, clorură de stan SnClz, argint, sulfură de zinc ZnS cristalină și cupru. Apoi luați o ceașcă de porțelan, puneți SnCl2 în ea și puneți-o într-un cuptor muffle sau electric.

viziune dicromat dacă vederea este minus 2 5

Deasupra acestuia, la o distanță de cm, fixați paharul. Acoperiți cupa cu o farfurie metalică și porniți cuptorul.

viziune dicromat medicamente și medicamente pentru vedere

Imediat ce se încălzește până la de grade, îndepărtați placa metalică. Imediat ce se formează cea mai fină acoperire conductivă, opriți cuptorul și lăsați paharul în el până se răcește complet.

Realizăm dispozitivul de vedere nocturnă (NVD)

Verificați acoperirea de către tester. Apoi aplicați fotoconductor pe una dintre aceste plăci. Turnați ambele soluții într-un borcan de sticlă.

ORDIN nr. Lista este prevăzută în anexa nr. Ministrul educaţiei,cercetării şi viziune dicromat AthanasiuBucureşti, 1 septembrie De exemplu, candidaţii care au susţinut la proba d Istoria românilor nu mai pot susţine la proba f disciplina Istorie. De exemplu, candidaţii care au susţinut la proba d Istoria românilor nu mai pot susţine la proba i disciplina Istorie.

Cu ajutorul pensetei, introduceți o placă de sticlă în soluție și țineți-o vertical. Dar înainte de aceasta, aplicați un lac fără acoperire conductivă pe lateral.

sirop pentru a îmbunătăți vederea tabele de testare a ochilor

După 10 minute, scoateți placa cu atenție și spălați-vă sub un flux de apă distilată. Porniți cuptorul și puneți argint viziune dicromat ceașcă curată de porțelan. Repetați procesul descris mai sus la de grade. Acoperirea se aplică pe o placă cu un fotoconductor.

  1. Viziunea 9 ca procent
  2. Cursuri de perfecționare în oftalmologie 2020
  3. Cum să restaurați vederea cu astigmatism
  4. Autobuzul școlar pictat în galben Chrome Aproximativ

Obțineți un film cu oglinzi.

Mai multe despre acest subiect