Viziune baschet

Kobe Bryant lasă baschetul în urmă și niciodată nu va mai fi un altul ca el

Descriere proiect: Ideea proiectului a venit datorită faptului că am observat că tot mai mulţi copii tind să devină obezi de la o vârstă fragedă, datorită stilului alimentar nesănătos, dar şi datorită timpului petrecut în faţa calculatorului, care, din păcate este prea mult.

exerciții care îmbunătățesc hipermetropia Test ocular Kaluga

Ne-am dorit să organizăm un eveniment care să îi scoată din casă şi să îi îndemne să se orienteze spre altceva, în afară de astfel de dispozitive. Astfel a luat viziune baschet Cupa Viziune baschet, un eveniment care a constat, după cum sugerează şi numele, într-un turneu de baschet pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.

viziune baschet

Voluntarii au depus toate eforturile necesare că acest eveniment să se desfăşoare în cele mai viziune baschet condiţii. Datorită acestei implicări, pe lângă un număr mare de participanţi pe care i-am avut la eveniment 55am reuşit să organizăm toate lucrurile necesare: apă pentru turneu, veste de departajare, mingi, cupe, medalii dar şi arbitri profesionişti, cu nişte cheltuieli minime.

viziune baschet

Rezultatele pe care le-am aşteptat, şi anume să scoatem copiii din casă şi să îi atragem spre sport, nu au întârziat să apară, astfel că putem să spunem că proiectul a fost un adevărat succes.

Mai multe despre acest subiect