Mai jos gasiti flota Hermin Rent-a-car. Pentru rezervari va rugam sunati la 40.747187-812 sau trimiteti email la herminrentacar [at] yahoo.ro.


Inchirierea unei masini de la o firma de rent-a-car Targu Mures poate spori flexibilitatea oricarei calatorii – fie ea de placere sau de afaceri. Informatiile urmatoare explica procesul de inchiriere a unei masini si ofera cateva sfaturi pentru o experienta cat mai placuta si sigura:

Confirmarea inchirierii

Clientul – adica Dvs – ar trebui sa primeasca intotdeauna un voucher sau o confirmare de la agentul firmei de inchirieri auto inainte de plecare. Acest document poate avea un numar de confirmare, numele companiei, tipul de masina cerut, detaliile de zbor si data. Daca firma care inchiriaza masina este localizata in afara Aeroportului International Transilvania, ar trebui sa fie specificat si numarul de contact pentru masina care va va prelua.

Confirmarile ajuta, adesea, si firma de inchirieri sa localizeze clientii care nu si-au ridicat masina de la sediu. Ca rezultat al automatizarii industriei, firma poate verifica daca zborul dumneavoastra are intarziere. De obicei, firma va tine rezervata masina cateva ore inainte de a o anula.

Daca luati in considerare doua zboruri diferite, aveti grija sa anuntati firma de inchirieri auto. De asemenea, compania ar trebui notificata referitor la orice anulare, pentru a putea inchiria masina rezervata pentru dumneavoastra unui alt client.

Ridicarea masinii inchiriate

Prezentati la sosirea la ghiseul firmei de rent a car Tg Mures numarul de confirmare, voucher-ul si cardul de credit, daca e necesar. Agentul de la serviciul cu clientii va completa documentatia necesara pe loc, si va va directiona spre locul de unde puteti sa preluati masina. Cititi cu atentie contractul de inchiriere, inainte de semnarea lui, pentru a va familiariza cu raspunderile dumneavoastra si pentru a va asigura ca stiti exact pentru ce platiti cand returnati masina.

Verificarea masinii

Inainte sa plecati din parcare verificati masina sa aiba numarul de kilometri specificati si sa nu existe lovituri vizibile pe caroserie. Daca este avariata, acest lucru trebuie specificat pe contract inainte sa plecati.

Familiarizarea cu automobilul

Acordati-va cateva minute sa va familiarizati cu masina. Ajustati-va scaunul si oglinzile. Localizati manetele pentru semnalizare, stergatoare, faruri (faza scurta si lunga) si pilotul automat (daca e cazul). Observati de unde se actioneaza claxonul, sistemul de dezaburire, aerul conditionat, etc.

Returnarea masinii inchiriate

Majoritatea firmelor de rent a car Targu Mures au de obicei tarife pentru perioade de 24 de ore, cu o perioada de gratie de o ora pentru returnarea masinii. Daca depasiti ora limita cu mai mult de patru ore puteti sa va asteptati la prelungirea contractului cu inca o zi, deoarece, orele suplimentare se platesc. Inchirierea masinii cu ora costa, de obicei, mai mult.

Tarife speciale

Unele planuri tarifare, ca ofertele speciale de weekend, sunt valabile doar in anumite perioade. Pastrarea masinii dupa acest timp poate schimba suma pe care o platiti pentru intreaga tranzactie.

Alte informatii utile:

  • Persoana care inchiriaza orice masina este responsabila de toate infractiunile legate de trafic sau parcare, atat local cat si international.
  • Majoritatea contractelor de asigurare sunt nule daca suferiti un accident in timp ce sunteti sub influenta alcoolului sau a drogurilor.
  • Aveti grija sa incuiati masina si portbagajul si sa nu lasati obiecte de valoare in masina.
  • Centurile de siguranta trebuiesc purtate tot timpul – conform legii din majoritatea tarilor.
  • Majoritatea tarilor prevad utilizarea de scaune special omologate pentru copiii sub patru ani. Este necesar sa anuntati inainte nevoia pentru un astfel de scaun, si cel mai probabil vi se va cere o suma in plus pentru inchirierea lui.
  • Multe firme de inchieri au masini care sunt accesibile pentru clienti cu dizabilitati. Aveti grija sa faceti pregatirile necesare din timp, pentru a va asigura ca un vehicul potrivit este disponibil.
  • Majoritatea firmelor ofera gratuit harti locale. Planificati-va ruta inainte sa plecati din parcare pentru a minimaliza nevoia de a cere indicatii in trafic.

Cititi contractul cu atentie si adresati intrebari agentului de turism si firmei de inchirieri Targu Mures, in cazul in care aveti nelamuriri in legatura cu orice. Politicile prezentate in brosura despre serviciul de inchirieri poate varia in functie de companie si locatie.