Mai jos gasiti flota Hermin Rent-a-car. Pentru rezervari va rugam sunati la 40.747187-812 sau trimiteti email la herminrentacar [at] yahoo.ro.

Atunci cand planuiesti sa apelezi la o firma de rent a car in Sibiu – fie ca e pentru placere, vizite sau pentru business – trebuie sa te pregatesti cu putin research asupra unor aspecte. Inchiriatul unei masini nu trebuie sa fie o experienta stresanta, dimpotriva, ea se poate transforma intr-o placere atunci cand alegi firma potrivita :). Acest lucru este cu atat mai adevarat atunci cand esti intr-un oras nou, necunoscut.

Acest tip de serviciu iti da oportunitatea sa explorezi, in ritmul tau, cu propriul grup, si fara sa te bazezi pe mijlocul de transport in comun sau sa fii indesat intr-un autobuz cu un grup de straini, si sa fii nevoit sa explorezi pe programul realizat de altii.

In timp ce serviciul de inchirieri auto este folosit de oameni la nivel mondial in fiecare zi, exista un numar de aspecte pe care trebuie sa le stii pentru a-ti micsora costurile si pentru a te bucura cat mai mult de experienta:

Alegerea automobilului

Unul dintre cele mai importante sfaturi este sa fii atent cand consulti oferta firmei de inchirieri masini Sibiu pentru a alege. Adu-ti aminte ca esti la volan intr-un oras necunoscut, asa ca nu inchiria cea mai mare masina pe care o gasesti. Mai degraba inchiriaza o masina pe care te simti confortabil sa o conduci, dar care sa fie si marimea potrivita pentru grupul tau. Daca sunteti doar doua persoane, alege una din optiunile mai compacte.

Vei descoperi ca masinile disponibile variaza ca si pret, in sensul ca masinile mai mici costa mai putin cand sunt inchiriate pe o anumita perioada de timp. Un alt avantaj la alegerea unei masini mai mici este costul mai mic al carburantului, chiar daca firma aleasa nu iti restrictioneaza numarul de kilometri pe care poti sa ii parcurgi – esti totusi responsabil de alimentarea masinii, asa ca poti profita de o masina mica pentru a micsora pretul per total.

Rezerva intotdeauna masina din timp

Multe companii de rent-a-car ofera discount-uri promotionale daca rezervi din timp. Imediat ce iti sunt confirmate detaliile de calatorie e momentul sa incepi sa cauti masina pe care vrei sa o inchiriezi. Chiar daca economisesti un procentaj mic din pret, acesta se va face simtit la pretul total.

Adu-ti aminte sa fii atent la companiile care cer un pret prea mic. O companie de rent a car Sibiu care cere cu mult mai putin decat restul ar trebui sa iti ridice un semnal de alarma. Asta inseamna ori ca au o reputatie excelenta, ori ca taxeaza in plus pentru alte aspecte, ceea ce, pe termen lung, poate duce la o suma platita mai mare decat te asteptai.

Detalii contractuale

Asigura-te ca iti sunt cunoscute toate elementele incluse in oferta de pret pe care ai primit-o. Daca esti nesigur, verifica orice nelamurire pe care o ai inainte sa confirmi rezervarea si sa platesti depozitul. Elementele incluse pot fi diverse, de exemplu: numarul nelimitat de kilometri, asigurarea impotriva accidentelor si furturilor, etc.

Pretul final, cu toate taxele incluse

Intotdeauna cere pretul final pentru toata durata in care vei folosi serviciul de inchirieri auto inainte sa faci rezervarea. Intreaba compania, chiar daca vrei sa faci rezervarea online si sa primesti ultima oferta in negru pe alb. Printeaza si tine dovada cu tine in timp ce calatoresti, astfel nu vei fi surprins de preturi ascunse despre care nu ti-a fost spus. Daca ceri o oferta finala, singurul cost ce se poate adauga este acela in caz de accident.

Predare si preluare la aeroportul Sibiu

Verifica daca firma de rent-a-car pe care ai ales-o ofera servicii de livrare sau colectare. Acesta poate fi un beneficiu enorm si inseamna ca ti se poate aduce masina la aeroport cand aterizezi, si ca ea poate fi colectata in momentul in care pleci spre casa de catre angajatii serviciului de inchirieri auto Sibiu. Acest lucru salveaza timp si este o modalitate mai lejera sa ajungi la hotel dupa un zbor lung.