Mai jos gasiti flota Hermin Rent-a-car. Pentru rezervari va rugam sunati la 40.747187-812 sau trimiteti email la herminrentacar [at] yahoo.ro.

Ai nevoie de mijloc de transport pentru urmatoarea ta excursie? Inchirierea unei masini printr-un serviciu de rent a car Cluj Napoca iti poate oferi libertate si flexibilitate cand calatoresti, iar in unele regiuni ale tarii, inchirierea unei masini este singurul mod fezabil de a ajunge in imprejurimi. Sunt atit de multe motive de a accesa site-ul tau favorit pentru a alege din parcul auto cu masini disponibile incit am facut o lista a acestora pentru tine:

Sosirea la reuniunea cu colegii de liceu

Ca si in cazul unei nuntii, vrei sa ajungi si sa pleci cu fast de la reuniunea cu colegii de liceu. Chiar daca nu ai devenit un om de succes asa cum ai promis tuturor ca vei deveni, poti parea ca esti unul. Mergi la biroul nostru local din Cluj Napoca sau acceseaza site-ul pentru a gasi o masina care sa transmita mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Prima intilnire, prima impresie

Daca nu ai avut inca nunta sau reuniunea cu colegii de liceu, probabil esti mult mai preocupat de intilnirile din viata ta. Se spune ca prima impresie este totul, asadar de ce nu ai merge la intalnire intr-o masina frumoasa si curata inchiriata printr-un serviciu de rent a car Cluj Napoca experimentat si serios precum Hermin Rent-a-car?

Acum, poate ca nu te grabesti sa inchiriezi o masina de lux. Aceasta ar putea transmite un semnal care sa spuna ca esti intr-o situatie financiara mai buna decit cea in care esti cu adevarat, ceea ce ar putea avea efecte adverse mai tirziu. Alege o masina care arata cine esti, si vei face o prima impresie excelenta.

Calatoreste cu o masina inchiriata – Iata cateva motive sa inchiriezi un automobil pentru viitoarea ta calatorie:

  • Eviti uzura masinii tale;
  • Eviti adaugarea de kilometri parcursi la kilometrajul masinii tale, ceea ce poate deprecia valoarea sa;
  • Poti salva bani prin alegerea unei masini inchiriate care are un consum mai mic decit il are masina ta personala;
  • O inchiriere inteligenta titi ofera o stare de confort, mai multe optiuni de relaxare si destul loc pentru bagaje.

Comoditate in calatorie

Daca o calatorie nu este stilul tau, totusi vei avea nevoie sa poti ajunge in imprejurimi dupa ce ai coborit din avion. Folosirea unei firme de rent a car Cluj Napoca la aeroport este de cele mai multe ori mai rentabila decit utilizarea unui taxi pentru a ajunge in imprejurimi, si este mult mai convenabil sa ai familia sau prietenii aproape in timp ce vizitezi orasul lor.

Termina nunta ta cu fast

Ai vazut probabil scene din filme unde cuplurile de proaspat casatoriti merg in “luna de miere” in vehicule extraordinare. Poti face si tu aceasta, fara a conta dimensiunea bugetului tau, prin inchirierea unei masini  in schimbul cumpararii uneia. Majoritatea agentiilor care inchiriaza automobile pentru nunti ofera masini decapotabile si luxoase ce vor face ca invitatii tai sa ramina uimiti la vederea plecarii tale folosind una din aceste masini.

Alegerea serviciului de inchiriere

Daca rezervati on-line, cititi contractul, dar si termenii si conditiile cu atentie inaintea confirmarii rezervarii dumneavoastra. Daca faceti rezervarea prin telefon, intrebati agentul nostru toate detaliile care va intereseaza, inclusiv despre restrictii. Fiti sigur ca intelegeti conditiile rezervarii dumneavoastra. Exista o penalizare pentru intarziere? Exista o taxa pentru soferii aditionali, iar numele lor trebuie sa fie mentionate in contract? Fiica dumneavoastra in virsta de 20 ani este in masura sa conduca masina? (Acest lucru este important, din motive de raspundere)

Inchirierea de masini este mai mult decit o solutie de rezerva in cazul in care masina dumneavoastra este in service. Data urmatoare cind veti avea un eveniment important in viata dumneavoastra, intrebati-va: “Este timpul potrivit sa apelez la un serviciu rent a car Cluj Napoca” ?