Oferte de iarna in domenul inchirierilor de autoturisme

Piata de servicii se dezvolta mai rapid cand vin concediile, si multe firme se intrec in oferite cat mai avantajoase pentru clientii lor.

Urmand acest trend, companiile de rent-a-car incearca sa isi intampine viitorii clienti cu diverse avantaje, reduceri, echipamente si accesorii, se incearca chiar fidelizarea acestora prin a oferi carduri de reducere putandu-se astfel aduna kilometri.

În acest domeniu, reducerile pentru iarna incep inca din vara. Daca aveti intentia ca sa inchiriati un autoturism cu luni de zile inainte, si actionati prin a finaliza rezervarea si achitarea unui avans financiar, atunci veti beneficia cu siguranta de minimum 9% reducere intrucat ati facut din timp acest lucru.

Daca faceti plata integrala ori plata avansului online puteti avea alte beneficii: reduceri de pret ori o zi gratuit din timpul de inchiriere si aveti siguranta ca autoturismul rezervat nu va fi inlocuit cu unul asemanator, lucru ce se poate intampla in multe cazuri cand cererea facu depaseste oferta, punand companiile de inchirieri auto in situatia de a gasi solutii pentru a putea face fata.

O perioada mai mare de inchiriere ori inchirierea unui autoturism mai mare unde sa aiba loc toata familia impreuna cu toate bagajele aferente va poate aduce unele avantaje deosebite la achizitionarea de accesorii si de echipamente. Un portbagaj aditional pentru schiurile familiei, scaunul pentru bebelusi ori GPS-ul inca sunt optionale, dar daca traseul de parcurs implica nevoia unor asemenea dotari, exista posibilitatea sa beneficiati gratuit de ele, costul lor fiind inclus in pretul inchirierii.

In conformitate cu legislatia in vigoare, iarna, orice autovehicul trebuie sa fie dotat cu anvelope de iarna precum si cu lanturi de zapada daca situatia necesita folosirea lor, astfel ca in majoritatea ofertelor de iarna de la o firma de inchirieri auto ele sunt incluse in pretul masinii.

Daca veti opta pentru varianta combustibilului preplatit, precum si aceea de livrare gratis la aeroport, aceste lucruri va pot scapa eventuale batai de cap daca nu cunoasteti localitatea. Astfel, dupa livrarea masinii puteti imediat sa va continuati drumul.

Uneori, clauza stipulata in contract de a avea un al doilea sofer cu dreptul de a conduce masina inchiriata poate sa va ajute sa aveti un drum linistit, fara stresuri si oboseala suplimentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *