Învățați vizualizarea. Setări de vizualizare a teritoriului

Vizualizarea subiectelor din glosar

Iată exemplul meu de vizualizare: 'Sunt în Budapesta, Ungaria, într-o seară la sfârșitul lunii octombrie.

Notele de pe tastieră chitară și claviatură pian Tehnicile de picking și strumming Utilizarea unui capodastru Deschiderea glosarului Învăţaţi să interpretați Faceți clic pe butonul Glosar, în zona dreaptă sus a ferestrei lecției. Va apărea glosarul afișând categoriile subiectelor din glosar. Vizualizarea unui subiect din glosar Faceți clic pe unul dintre subiectele din listă. Dacă apare o listă cu subiecte auxiliare, faceți clic pe un subiect auxiliar.

În vecinătatea renumitului Pod margaret, mă ocup în împrejurimile mele. Pe o parte a râului, în Pest, văd clădirea masivă a Parlamentului Ungariei în toată gloria iluminată.

viziune plus modul de tratare operație de viziune în minereu

Pe cealaltă parte, văd dealurile verde ale Buda, acum acoperite în întunericul nopții. În același timp, sunt depășită cu un val de nostalgie. Am mai fost aici, acum aproape zece ani Ajută să corectezi Scena înaintea mea se schimbă.

Puteți personaliza fereastra lecției pentru a corespunde modului dvs. Puteți alege modul de afișare a notației, puteți afișa sau ascunde notația sau instrumentul animat și puteți personaliza alte părți ale ferestrei lecției.

Sunt un deceniu mai tânăr, stând în același loc. O fată mă alătură pe pod.

vederea la ochiul drept s-a deteriorat

Îi recunosc fața; este prietenul învățați vizualizarea Edit, cine este local, spre deosebire de mine. Mă întâmpină și zâmbește, iar noi în curând vom decide să mergem la un restaurant din apropiere.

hoți cu vedere slabă ksenia fedulova miopie

Pe parcursul următoarelor ore, Edit redă la dispoziție o mie și una detalii despre cultura maghiară fascinantă, într-un fel într-o manieră autentică maghiară.

Ajută să corectezi Pe câteva plăci de mâncare tradițională maghiară, Edit îmi spune despre Ungaria și despre Budapesta.

Își recomandă felurile de mâncare preferate maghiare și povestește despre cele mai bune vinuri maghiare. Împreună, împărtășim povestiri despre țările noastre de origine și încercăm să determinăm toate modurile în care Italia și Ungaria sunt ambele similare și diferite. Din acea noapte, eram sigură că limba și cultura maghiară ar fi o parte importantă a vieții mele și învățați vizualizarea viitorului meu '.

învățați vizualizarea a obținut o viziune îmbunătățită

Mai multe despre acest subiect