Miopie dimineața,

Miopia la copiii – se tratează, da sau nu? | ProMED

Lentila de noapte - o soluție excelentă pentru corecția miopiei!

  1. Exerciții de dimineață cu miopie
  2. Vitamine pentru ochi miopie
  3. Viziune pentru gradul 2
  4. Miopia la copiii – se tratează, da sau nu? | ProMED

Incidența ei în creștere se datorează suprasolicitării vizuale, atât de des întâlnită în zilele noastre. Există multe mijloace de corectare a vederii: cineva alege ochelari, altcineva își pune lentile de contact în fiecare dimineață sau apelează la o intervenție chirurgicală.

miopie dimineața masă de viziune goală

Recent însă a fost introdusă în domeniul oftalmologiei o nouă alternativă revoluționară - Lentila de Noapte, care se mai numește și lentilă de Orthokeratologie. Lentila de Noapte este o metodă medicală modernă de corecție pe timpul nopții a viciilor de refracție inclusiv a miopiei și asigmatismului care are ca efect o vedere clară pe tot parcursul zilei fără a fi nevoie de corecție optică.

Acest lucru este miopie dimineața miopie dimineața purtării unor lentile de contact speciale care se aplică pe ochi înainte de culcare și se scot dimineața.

Breadcrumb

Cum funcționează? Lentila influențează stratul superior al corneei.

miopie dimineața

În consecință, refracția razelor luminoase și focalizarea se schimbă. Lentilele de noapte realizează o remodelare blândă a suprafeței ochiului, astfel că vederea va rămâne clară după scoaterea acestora, la trezire.

What is Myopia and how is it affecting schoolchildren today

Efectul este complet reversibil, lipsa purtării acestora ducând la revenire și stare initială după 72 de ore, fără nicio modificare fizică sau chimică la nivelul ochiului. Cine le poate utiliza? Lentilele de noapte pot fi miopie dimineața de oricine, atât de copii începand cu vârsta de șase anicât și de adulți.

ce afectează deteriorarea vederii umane

Cu toate acestea, majoritatea pacienților sunt copii și adolescenți, la care dioptria crește odata cu dezvoltarea. Orthokeratologia este indicată: Persoanelor care doresc să aibă vederea bună și clară fără a purta ochelari, lentile de contact sau fără intervenții chirugicale; Copiilor, adolescenților pentru stoparea progresării miopiei în evoluție; Sportivilor, pompierilor, aviatorilor etc.

2 Comments

Avantajele utilizării lentilei de noapte: Vedere clară în timpul zilei, fără lentile sau ochelari de vedere; Încetinește dramatic sau chiar oprește progresia miopiei la copii și adolescenți; Tratament complet nedureros, fără alergii sau senzații neplăcute; O alternativă ideală la chirurgia refractivă care este o manoperă ireversibilă de subțiere a corneei; Efectele apar de la primele purtări, dar efectele semnificative după 1 săptămână.

În cazul Ortokeratologiei este foarte importantă menținerea igienii pe parcursul utilizării, folosirea soluțiilor speciale pentru curățare, a recipientelor specifice. La fel este esențial miopie dimineața lentilele să fie purtate în fiecare noapte cel puțin 7 ore. Pentru a verifica miopie dimineața puteți purta lentila de noapte, este necesară o vizită la medicul oftalmolog, pentru un examen oftalmologic complet, precum și o topografie corneană. De asemenea, ProMed vă pune la dispoziție o experiență vastă în ceea ce privește metodele de corecție a vederii.

viziune 0 ce înseamnă conform tabelului cum să vindecăm rapid vederea

Corectați miopia în timpul somnului şi bucurați-vă de o vedere clară pe tot parcursul zilei, fără ochelari sau lentile de contact! Pentru mai miopie dimineața informații puteți apela la numerele de telefon:  71 92 52 sau    Rețeaua de patru clinici cu 15 ani de experiență, echipament performant, investigații cu precizie.

miopie dimineața viziune la lăcuste

Rețeaua de Clinici ProMed oferă servicii medicale complete, tratamente cum se restabilește vederea minus interventii chirurgicale accesibile.

Mai multe despre acest subiect