Economisiti bani si timp cand inchiriati o masina

Traind in epoca vitezei, este normal ca sa cautam unele solutii ca secundele sa fie valorificate la maximum. Confortul reprezinta un cuvant-cheie al vietii cotidiene. A inchiria o masina are ca scop principal obtinerea confortului dar si a unei mobilitati crescute. Insa domeniul inchirierii de autoturisme a cunoscut o evolutie continua, astfel incat majoritatea firmelor de rent-a-car ofera clientilor obisnuitele formulare online de rezervare. Foarte simplu si foarte eficient!

Insa care sunt etapele care trebuie urmate atunci cand veti accesa paginile web ale firmelor de inchiriat autoturisme?

1. Studiati intreaga oferta de autoturisme

In functie de ce nevoi aveti dumneavoastra, veti putea alege un anume model de autoturism. In general, companiile de inchirieri auto prezinta o oferta care cuprinde autovehicule din clasa economic, precum si din clasele compact sau de lux. Puteti selecta categoria dorita ca sa vizualizati toate modelele disponibile. Foarte important: studiati caracteristicile autoturismului dorit, nu doar designul, un aspect major fiind consumul de carburant.

2. Completati formularul pentru rezervare

Oricare companie de inchirieri, dupa cum va imaginati, are cerintele proprii in completarea formularului online. Dupa alegerea masinii dorite, puteti continua completand acele campuri referitoare la perioada dorita de inchiriere a masinii, locatia din care va fi preluata, respectiv unde va fi de returnata, bifati elementele aditionale dorite (sofer aditional, GPS, scaun auto de copii, WiFi mobil, anvelope pentru iarna etc). Unele companii cer informatii cu privire la varsta soferului, putand impune o varsta dar si o anume experienta minima la volan.

3. Primirea de oferte din partea companiei

Odata completat formularul online, urmeaza sa primiti in putina vreme, pe e-mailul dumneavoastră, raspunsul companiei de rent-a-car. Daca oferta primita va satisface, nu mai ramane decat ca sa va dati acordul, iar compania sa confirme rezervarea facuta.

Rezervarea autoturismului dorit in modul online are si o multime de avantaje ce merita a fi mentionate:

  • Confortul – ca sa va dati seama de acest fapt comparati varianta in care realizati rezervarea comod, de acasa ori din birou, doar in fata calculatorului, cu varianta in care este necesar sa mergeti in fata unui ghiseu. Indiscutabil, varianta dintai este cea mai comoda.
  • Timpul economisit – ideea de rent-a-car a demarat de la nevoia de a fi in miscare a omului contemporan. A omului activ, pentru care oricare secunda este de pret. Acum nu mai trebuie sa pierdeti un timp pretios mergand la compania de inchirieri, puteti face rezervarea in modul online.
  • Banii economisiti – daca aveti semne de intrebare cum se poate acest lucru, raspunsul este evident: online puteti sa comparati oferte mai multe si veti putea alege pe cea considerata a fi mai avantajoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *