Vizualizați siglele

Contact us | GFG Alliance

Top 10 despre Steaua Bucuresti

Citiți comunicatul de presă Obiectivul nostru este de a explora potențialul extraordinar al luminii pentru o viață mai luminoasă și o lume mai bună.

Signify este noul nume al companiei Philips Lighting. Suntem liderii mondiali în iluminat și oferim clienților noștri produse, sisteme și servicii de iluminat de calitate superioară, eficiente energetic.

vizualizați siglele

Transformăm sursele de lumină în puncte de date pentru conectarea mai multor dispozitive, locații și persoane vizualizați siglele intermediul luminii, construind o lume mai sigură, mai productivă și mai inteligentă. Alegerea numelui noii noastre companii s-a bazat pe faptul că lumina devine un limbaj inteligent care conectează și transmite semnificație.

neatenție la vedere

Descoperiți mai multe despre noi Produsele, sistemele și serviciile noastre de iluminat Signify îmbunătățește spațiile publice, locurile de muncă și rezidențele. Produsele, sistemele și serviciile noastre de iluminat oferă clienților posibilitatea de a se bucura de o calitate unică a luminii și sporesc siguranța și confortul vieții de zi vizualizați siglele zi, sporesc eficiența energetică a companiilor și orașelor, creând un mediu mai productiv și mai primitor și o lume mai sustenabilă.

vizualizați siglele

Mai multe despre acest subiect