Viziunea pigmentară, Leziunile periferice ale retinei - Dr. Carlo Benedetti

Ghidul expertului pentru reducerea petelor pigmentare

Carlo Benedetti Leziunile periferice ale retinei Necesitatea de a finaliza acest card vine din necesitatea de a manifestat în mod clar de către mulți pacienți atunci când, viziunea pigmentară timpul examenului de ochi verificarea fundului de ochi lor, se gasesc, în periferie retiniene, modificări degenerare sau anomalii complet asimptomatici, care poate ar putea avea nevoie de tratament cu laser citat.

Please Enable Cookies

Oftalmolog este în măsură să evalueze prin intermediul elev cu bine dilatata midriasi și cu utilizarea de lentile speciale și instrumente sofisticate oftalmoscop indirect prin SCHEPENS, biomicroscopie cu lentila Volk sau Goldmann, cu sau fără depresie scleralaceastă porțiune viziunea pigmentară retinei acest retinei periferice. Inevitabil, la acest moment, folosiți câteva cuvinte de anatomie pentru a intelege mai bine referințele pe care le folosim ca medicii oftalmologi.

Te voi ajuta cu fotoschemi-am făcut pentru pacientii mei. Anatomia oftalmoscopică retinei. Distingem de la dreapta la stânga: il ulterioară de către cu nervul optic și la mijlocul lunii periferie.

La retinei periferice include: la Regiunea ecuatorial e viziunea pigmentară Regiunea oral care se termină la nivelul "oră de blocare. Acesta este sediul central al vitros de bază. E "în această regiune, bine explorat doar cu elevul complet dilatat, că oftalmolog poate detecta prezența oricăror degenerarilor retiniene periferice. Această regiune a retinei, nu participă la viziunea, se extinde de la ""Equator retinei " toate "acum serrata ", adică punctul în care capetele senzoriale retinei.

ce vitamina pentru vedere

Apoi continuă la coroidei cu sua porțiune ciliar diferit în pars plicata și pars Plana vezi foto. Retiniană oral Regiore. Baza sticlos se extinde aproximativ între 2 mm în spatele acum strâns și 2 mm la partea din față a acestei, variază în timp și este un loc de adeziune puternică între fibrele fibrilare retinei vitros și periferice.

Viziune îngustă (restrângerea câmpului vizual)

Într-adevăr, în apropierea acestei zone va exercita o influență viziunea pigmentară mare de tracțiune vitreoretinal în special în ceea ce privește posibila regmatogene degenerare care poate fi responsabilă pentru formarea de lacrimi retiniene și dezlipire de retină cu ocazia apariției detașare de corpul vitros.

Marginea posterioară a retiniana periferic este dată de o linie ideală care unește punctele în care venele turbionare 4 vene vortex, 1 pe cadran trece de la coroida la sclera.

clinica de oftalmologie la poarta rosie miopie ce e în neregulă cu ochiul

Obiective turistice importante, deoarece acestea corespund exact la ecuator a globului ocular în cele foarte pigmentat poate fi dificil viziunea pigmentară detectatsunt scurte nervii ciliari, care se identifică ca dungi gălbui in apropiere de vene vortex în toate patru cadrane și nervii ciliari lungi, ușor vizibil ca gălbui orizontală pete situat la ore 3 si ore 9. Viziune 3 D a regiunii orale.

viziunea pigmentară

Nu determinând astfel simptome viziunea pigmentară și protejată de directă elev limitat, nu pot fi explorate în mod adecvat într-o vizită fără dilatare fundului viziunea pigmentară ochi. Totuși, această regiune poate fi de multe ori acasă la modificările și degenerare a retinei cu subțierea și tractiuni care pot determina lacrimi in retinei și, în consecință retiniene detașare.

Microcistica, di Blessig e Iwanoff, degenerare cistoid, degenerare microkistique. Crește și modificări cu vârsta și se găsește la adultii tineri. Acesta poate fi găsit asociată cu retinoschisis.

Ce să faci despre viziunea slabă Vezi și: Resurse pentru persoanele cu deficiențe de vedere Viziunea redusă este termenul utilizat pentru a descrie o afectare vizuală semnificativă care nu poate fi complet corectată cu ochelari, lentile de contact, medicație sau chirurgie oculară.

Se pare ca trupa îngroșată gri la periferia cu oral micro cupole translucide faptul de microcistinelor Blessig e Iwanoff anomalii ale de deasupra vitros.

Există 2 formează una în care se formează chisturi în stratul plexiform exterior și cea în care se formează chisturi la nivelul fibrelor nervoase și interior limitarea acest tu. Cele microcistine fericit fluid și situat la nivelul stratului plexiform exterior al retinei poate, în unele cazuri, converg conducând la formarea de retinoschisis dobândite.

Într-un astfel de loc poate fi prezent, de asemenea, perle retiniene: sunt formatiuni albicioase mici prezente în regiune creșterea bilateral oral cu vârsta. Gestionarea acestor modificări este limitată la monitorizarea în timp, documentarea poziția lor și extinderea lor. Uneori poate fi responsabilă pentru formarea organelor vrac la momentul de realizare a detașamentului vitros, dar viziunea pigmentară niciodata nu sunt responsabili pentru ruptură retiniană rezultând într-un risc scăzut de dezlipire de retina.

Interesant stratul plexiform exterior chistica și retinoschisi bollosa dacă fibrele interesate și interior retinei limitând reprezentând astfel o evoluție de grade. Reticular chistica. Dispozitiv retinoschisis. Si ossevano 2 găuri în prospectul exterior.

Leziunile periferice ale retinei

Se si perfora il foglietto interno freccia gialla a destrala schisi potrebbe evolvere in distacco di retina. Localizate serrata predominant ora viziunea pigmentară la nivelul retinei periferice rareori ajunge la arcada vasculară și în acest caz necesită un tratament chirurgical.

Dacă se formeaza găuri în pachetul interior și exterior necesita de asemenea tratament chirurgical. Dispozitiv retinoschisis cu Fulgi de nea Retinoschisis congenital juvenilă idiopatică, legată de sex, retinoschisis congenital, retinoschisis juvenile, retinoschisis ereditar, detașare reinal moștenit, chisturi congenitale ale retinei. Dispozitivul retinoschisis este complicată de multe ori cu gauri de diferite dimensiuni care afectează, de asemenea, vasele retiniene cu emovitreo.

Dezlipire de retina

Cleft foveale larg presupune o roată cu spițe vagon tipic sau stelar. Cele microcistinelor în timp tind să fuzioneze cu formarea edemului macular sau reabsorbția și în acest caz modificarile pigmentare reziduale că la vârstnici poate duce la atrofie a macular.

Ce este viziunea slabă? - Sănătate -

Degenerarea pavimentosa pavaj din piatră sau degenerare pietruite, degenerare scuamoase. Periferic în aceste domenii este aproape întotdeauna o zonă cicatrice hiperpigmentate a epiteliului pigmentar. Uneori, leziuni degenerare pavimentosa pot fuziona într-o zonă mai mare de degenerare.

Nu necesită tratament.

Teledermatologie – ghiduri practice clinice

Degenerarea pavimentosa Drusen periferic inofensiv spre deosebire de Macapigment ccumuli pigment grup, pigment en motte insule sunt pigment care nu reușesc 2 mm lățime circumscris ecuatoriale sau oral. Periferice alterări pigmentare Modificările pigmentare ale retinei periferice, aproape întotdeauna asimptomatice și detectate ocazional în ochi la controlul fundului de ochi.

viziunea pigmentară

Dispozitiv degenerare pigmentară: este considerat inofensiv și modificat senescenta chorioretinal. Degenerarea în fagure de miere fagure de miere de generație, de generație pigmentar reticular inofensiv în depozite orale suburbane sunt prezente pigmentar aranjate pentru a forma un viziunea pigmentară care amintește de celule hexagonale ale fagurelui de albine.

Apigment ccumuli pigment grup, pigment en motte insule sunt pigment care nu reușesc 2 mm lățime circumscris ecuatoriale sau oral.

Este o leziune izolată, ovalare, pigmentat, plat, o Margini Simonetti, retinei epiteliale pigment. Mai des localizate la nivelul ecuatorial este în mod normal extinsa ajunge, de asemenea, o zonă de 5 mm pătrat. Modificări vasculare retiniene, cum documentate de tratamentul miopiei restabilirea vederii, poate fi un semn al evoluției în timp CHRPE.

Leziunile CHRPE provocând viziunea pigmentară pierdere progresiva a fotoreceptori la nivelul retinei de deasupra periferic, dar fiind greu provoca o percepție a scotoame care răspunde. Histologic, epiteliul pigmentar retinian este hipertrofiat cu o celulă dublă strat, creștere a pigmentului și absența lipofuscinei.

Choriocapillaris este normal, în timp ce membrana bazală este îngroșată EPR. CHRPE este o leziune benignă, dar au fost raportate cazuri foarte rare de adenocarcinom care decurg din astfel de modificări pentru acest motiv, este important de a documenta și monitoriza leziunii în timp. Ele apar ca o grupare de magazine pigmentar cu implicarea de una sau mai multe cadrane ale fundului de ochi cu leziuni viziunea pigmentară, mai mare în periferie și spre papila, mic, maro-negru, care arata ca urme viziunea pigmentară urs Ursul de cale.

Deși controversat, a fost raportat o asociere între persoanele cu sindrom Gardner polipoza familiala a colonului e CHRPE, așa că trebuie să fie investigat anamnestically o polipoza familiala și a indicat posibilă vizită gastroenterologice dacă există dubii. În sindromul Gardner avea loc modificările pigmentare bilateralaterlmente, cu mai multe patch-uri diferit pigmentat EPR. Degenerare pigmentară a retinei periferice: Ursul Track Tracce de Orso.

Trebuie pus ă în formatul standard.

Degenerarea palisadă variază considerabil în aparență, prezentarea de dimensiuni variabile: rotondă, ovale o lineare. Uneori, în unele discipline este distribuit pentru grade de circumferința într-un mod discontinuu retiniene.

Viziunea pigmentară găuri atrofice în degenerare rețea variază la sută. Estesa degenerazione a palizzata.

Ce este viziunea slabă?

Aspectul reticulul intern este legată de subțierea toate straturile retinei cu scleroza a vaselor mari căror lumen este umplut cu extracelular țesut glial, da degenerarea palisadă fibroase sale aspect caracteristic. Terapia profilactica cu laser baraj perilesionale este discutată de către autori americani consideră, de asemenea, coexistența unor factori, cum ar fi o pauză simptomatic, o dezlipire de retina anterior în ochi Adelfo, miopie, afakie sau în prezent în buget.

Degenerarea "Un Bava di lumaca " Snail degenerare cale stat înghețat Degenerarea în melcul, degenerare rare de palisadă, viziunea pigmentară parte din degenerarea retinei regmatogene periferic pentru respectarea strictă virereoretinica acest site este potențial poate duce la o dezlipire de retina.

Își datorează numele la apariția unei benzi liniar translucid observare oftalmoscopic amintește de "noroi lăsat de urmele unui melc" cu retina ușor încrețit. Tinde să fie bilaterală și simetrică.

care a restaurat forumul viziunii viziune și boală

Viziunea pigmentară "fulgi de zăpadă " Fulgi de nea degenerare, fulgi viziunea pigmentară zăpadă. Acest degenerare, conform unor autori este o variantă de grade. Adeziuni paravascolari echipamente vitreoretinal paravasculare, adeziuni vitreoretinal paravasculare De-a lungul cursului a navelor, în special la bifurcatii vasculare, pot fi observate în depozite paravascolari pigmentar care, împreună cu navele vecine reprezintă un loc de vitreoretinal strict aderare și, din acest motiv sunt leziuni potențial regmatogene în colaborare cu detașament de vitros de multe ori complicat de hemoragie vitroasă, din cauza respectarea strictă a acestor nave cu retiniceu.

viziunea pigmentară de ce a scăzut vederea după naștere

Poate fi secundar focare de corioretinicte. Sunt adesea asociate cu gropi retiniene, retiniană mic lacrimi grosime parțială.

Iridotomie

Aderenza paravascolare. La marginea gaura este de tracțiune vitros uneori vizibil și sunt adesea asociate cu melcul AA degenerare palisada. Găurile sunt mai mici, fără a adeziunilor virtuale atrofice viziunea pigmentară pot prezenta o tendință de pigment.

Spre deosebire de găurile menționate anterior, eu gaură cu operculum sunt rupte, aproape întotdeauna grosime complet, de retină, ovalari o sens giratoriu, de diferite dimensiuni, care apar brusc, ca răspuns viziunea pigmentară detașament de vitros care rămâne aderent la operculum și viziunea pigmentară detașează de la nivelul retinei adiacente.

Operculum poate fi apreciat de către pacient ca o umbră care se mișcă în câmpul vizual periferic și că pentru forța de gravitație și mișcările oculare, cu timpul poate localiza în scăzut mai ales pentru orificiile superioare și pot fi, uneori, nu mai este disponibil.

Ghidul expertului pentru reducerea petelor pigmentare

Reprezintă un regmatogeno risc ridicat și, prin urmare, ai nevoie de un citat cu laser baraj. Unele lacrimi în ochi gaură cu operculum fiind dezlipire vitroasă la nivelul retinei periferice.

Viziunea pigmentară Pigmentosum — generalitati, diagnostic și tratament Generalități Xeroderma pigmentosum, cunoscută în mod obișnuit ca XP, este o afecțiune moștenită caracterizată printr-o sensibilitate extremă la razele ultraviolete UV de la lumina soarelui. Xeroderma pigmentosum afectează mai ales ochii și zonele de piele expuse la soare. Unele persoane afectate au, de asemenea, probleme care implică sistemul nervos. Semnele de xeroderma pigmentosum apar de obicei în copilărie.

Black and White fara presiune Presiune Alb fără presiune — WWOP e alb cu presiune — WWP Includerea în capitolul al regmatogene leziunilor viziunea pigmentară arbitrar ca acest degenerare a retinei este considerat o leziune benignă, dar chiar dacă nu apare pe site, mai mare aderența corpul vitros la nivelul retinei în această degenerare pot predispune potențial până la lacrimi retinei chiar mari lacrimi gigant.

În cazul în viziunea pigmentară acest viziunea pigmentară albicios se observă prin oftalmoscop indirect, nu indentare, este definit alb fără presiune Alb fără presiune — WWOP ; dacă în schimb reflexia alb se observă numai după flambaj scleral, este viziunea pigmentară alb cu presiune Alb cu o presiune — WWP și ar fi două stări evolutive diferite ale aceleiași degenerarea retinei.

În ciuda trecerii de peste 60 vârstă, patogeneza exactă a acestei degenerare nu este încă cunoscută, și, deși controversat, se credea că apariția observația fundului de ochi este un fenomen optic asociat cu tracțiune vitros sau aderență anormală a vitros la retina de mai jos. Și "mai frecvente la pacienții miopi și observare său pe gură marginea cu marje delimitat brusc de la retină normală, poate da din ochi odată cu vârsta și zone de alb, fără presiune pare să migreze, probabil, în ceea ce privește viziunea pigmentară de tracțiune vitreoretinal.

E "a fost observată o grosime în jurul marginilor de degenerarea zăbrele și marginea de degenerare cistoid și retinoschisis. Post navigation.

Mai multe despre acest subiect