Viziunea Feldenkrais

Terapia Feldenkrais

Formarea dvs. În acest fel, vei ajunge la o nouă viziune, a descoperit că multe limite sunt auto-impuse și să găsească modalități noi dintr-o dată întregi și soluții la problemele în propriile lor vieți.

În plus, puteți ameliora durerea cronica si de a imbunatati mobilitatea cu terapia Feldenkrais.

Account Options

Terapia Feldenkrais a fost numit după fondatorul său Moshe Feldenkrais - un instructor judo și luptă. Cum să evitați modele patogene de mișcare și comportament? Terapia Feldenkrais după fondatorul său - numit - Moshe Feldenkrais.

Learning, atât de curios și fără rezerve ca fac copii, se află în fruntea metodei sale. El a presupus că dorința de a învăța este unul din principalele motoare ale oamenilor. Această conștientizare este baza propriilor decizii și a propriilor acțiuni.

Exerciții Bates pentru restabilirea miopiei vederii chestionar pentru viziune

Comportamentul unei persoane depinde de imagine, pe care le-a făcut de-a lungul anilor de către el însuși. Toată lumea crede, se simte, vorbește și se mută în conformitate cu această imagine de sine. Pentru a aduce o schimbare de comportament, trebuie să fie conștienți de această imagine de sine și a schimbat doar o singură dată.

Viziunea Feldenkrais acuitatea vederii se referă la ochi

Astfel, modelele vechi de comportament pot fi aruncate în timp. Mișcările stau la baza terapiei cu Feldenkrais punct de învățare și de conștientizare Pornind a fost mișcarea pentru Feldenkrais. Ea l-a Viziunea Feldenkrais baza conștiinței, de gândire și simțire. Prin natura mișcării, imaginea de sine a oglinzilor individuale. In experimentul terapia Feldenkrais cu foarte lent și executat cu mișcări minime de efort.

Mișcările stau la baza terapiei cu Feldenkrais

Mișcările individuale sunt observate și făcute astfel conștiente. Apoi, alternative, mai ușor mișcările executate căutat, cu scopul de a cunoaște propriul lor fel de mișcare. Experiența a arătat că, prin schimbarea o mișcare redusă de restricții și noi posibilități sunt deschise, pot fi transferate la alte Viziunea Feldenkrais.

Limitele autoimpusă Viziunea Feldenkrais rezolvate și sunt identificate noi modalități de gândire și de acțiune alternative. Realizarea că există pe lângă mișcările cunoscute, Viziunea Feldenkrais posibilități de mișcare și că limitele percepute nu există, poate determina o îmbunătățire serioasă a calității vieții.

Cum să evitați modele patogene de mișcare și comportament?

În general, Viziunea Feldenkrais flexibilitate - în formă de mobilitate - o aspectele fizice, mentale și spirituale. Îți place baza excedentului, dieta naturală?

Viziunea Feldenkrais când vederea este perfectă

Ați dori să înțelegeți legătura dintre mâncarea noastră și sănătatea noastră dintr-o perspectivă holistică? Nu vrei altceva decât să-ți faci toate cunoștințele despre sănătate și nutriție profesia ta?

Viziunea Feldenkrais

Academia de Medicină Naturală pregătește oameni ca tine în luni ca consultant pentru sănătatea holistică. Dacă doriți să aflați mai multe despre învățământul la distanță la Academia de Medicină Naturală, atunci veți găsi aici toate detaliile și feedback-ul de la actualii și foștii participanți.

  1. Terapia Feldenkrais 💊 Portal Medical. Alimentația Sănătoasă.
  2. Cataractă a vederii cum se tratează
  3. Vrei să asiguri o postură mai bună, pe termen lung, prevenind dureri și noi accidentări?
  4. Tratamentul miopiei la 18 ani
  5. Pastile pentru viziune pe aproximativ
  6. Ce este Educația, trece prin corp-simțuri-mintea noastră?
  7. Minus este miopie

Mai multe despre acest subiect