Viziunea 2. Viziunea 2 — calitate perfectă și prețuri avantajoase pe Joom

Cine suntem

Misiunea Să ofere educaţie la standarde de înaltă calitate generate de integrarea europeană a României, pentru desăvârşirea intelectuală, morală şi profesională a elevilor, în vederea asigurării resurselor umane, ca o condiţie a progresului economic şi cultural al comunităţii locale, în special şi al ţării viziunea 2, în general.

forum miopie viziune

Vom fi recunoscuți pe plan judeţean şi naţional pentru Calitatea  pregătirii elevilor; 2. Absolventul şcolii, profesionist şi cetăţean european; 3. Procesul de predare învăţare focalizat pe elev elevul în  centrul procesului de educaţie şi instruire ; 4.

probleme de vedere slabe medic specialist oftalmolog bucuresti

Puternica motivaţie, angajare şi pregătire profesională a profesorilor  şi a elevilor 5. Participare prin educaţie şi instruire la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale 6.

viziunea 2 tensiunea arteriala si vederea

Climat organizaţional intelectual oferit atât profesorilor, cât şi elevilor 7. Stimularea încrederii în sine, în puterea elevului și a profesorului de a imagina, de a crea şi de a lucra în echipă. Responsabilitatea acţiunilor personalului didactic şi ale elevilor 9.

Responsabilizarea părinţilor elevilor faţă de actul educaţional Cultivarea unui comportament tolerant, democratic și promovarea modelelor de gândire inteligente, creatoare

recâștigați-vă vederea

Mai multe despre acest subiect