Viziune sacră. Acești copii locuiesc acolo unde a crescut Joseph Smith!

viziune sacră

viziune sacră

Salutări din Dumbrava Sacră! Salut, noi suntem Margo și Paolo. Luna aceasta, pentru a sărbători restaurarea, vizităm locul în care a avut loc Prima Viziune acum de ani!

  • Există aşadar un spaţiu sacru, deci « puternic », semnificativ, şi alte spaţii, neconsacrate, lipsite prin urmare de structură şi de consistenţă, cu alte cuvinte amorfe.
  • Corectarea vederii după înlocuirea lentilei
  • Lecția 2 Material pentru pregătirea cursantului: Prima Viziune
  • de o viziune - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • de o viziune - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context
  • BIBLIOREV - BIBLIOTECA CENTRALA UNIVERSITARA "LUCIAN BLAGA" CLUJ-NAPOCA

El a avut cinci frați și trei surori. Și-a ascultat părinții și a fost prietenos cu alții.

Smith [], p. În timp ce studiați Prima Viziune, gândiți-vă la semnificația acestui eveniment sacru și la efectul pe care l-a avut asupra vieții voastre și asupra lumii. Maynes, din Cei Șaptezeci, ne-a învățat cele de mai jos.

A citit din Biblie cu familia sa, dar nu mergeau cu toții la aceeași biserică. Joseph era un băiat muncitor. A ajutat la tăierea copacilor ca familia sa să poată sădi pământul.

Traducere "de o viziune" în engleză

De asemenea, și-a ajutat familia să culeagă sevă din arțari pentru a face zahăr. Joseph a dorit să găsească o biserică asemenea celei din Biblie. Într-o zi, el s-a dus într-o dumbravă și s-a rugat.

Tatăl Ceresc și Isus Hristos i S-au arătat. I-au spus că păcatele sale erau viziune sacră. I-au spus, de asemenea, să nu se alăture niciunei biserici.

La scurt timp, Biserica lui Isus Hristos avea să fie restaurată! Mulți oameni au râs de el pentru că le-a spus ce văzuse.

La papa Francisc, membrii asociației Emouna Fraternite Alumni  Vatican Media PAPA Viața oricărui viziune sacră este sacră: papa Francisc, unei asociații inter-religioase franceze Ocazia este una obișnuită, nu și discursul papei Francisc, care a făcut un adevărat rezumat al viziunii sale asupra dialogului dintre religii: NU sincretismului, datoria identității, curajul alterității și sinceritatea intențiilor. Programul cooptează liderii marilor religii din Hexagon pentru o formare pluridisciplinară. Cursul își propune să pregătească într-un cadru pluridisciplinar liderii marilor religii din Franța pentru a-și aprofunda cunoștințele despre instituțiile și responsabilitățile celorlalte religii.

Ei îi spuneau că inventase totul. Dar Joseph a continuat să spună adevărul. Astăzi, oamenii pot vizita locul în care s-a rugat Joseph.

Cineva, poate Hadrian, a avut nevoie de o viziune creativă strălucită.

Este frumos și foarte liniștit. Viziune sacră copii locuiesc acolo unde a crescut Joseph Smith!

tratamentul miopiei conform liliecilor

Piper D. Sunt recunoscător că locuim aproape de locul în care a trăit Joseph Smith. Îmi place să merg la clădirea Grandin în care se află tipografia.

viziune sacră

Chiar îmi place să văd locul în care s-au legat primele exemplare ale Cărții lui Mormon. Roscoe B. Mulțumim pentru că ați vizitat Dumbrava Sacră alături de noi.

viziune sacră

Ne viziune sacră data viitoare!

Mai multe despre acest subiect