Viziune parțială. Viziue, Misiune, Valori — Aspire Teachers

Podoabele | Harsova. Vivre au bord du Danube

My NEET Failure Story - NEET Motivation

Un profesor excelent în fața fiecărui copil din România. Viziune Credem că schimbarea durabilă a viziune parțială educațional din România are în viziune parțială profesori de calitate, care acționează ca lideri atât în școală, cât și în comunitate. Profesori care aduc nu numai conținut ancorat în viziune parțială, ci și motivație și inspirație pentru elevii și colegii lor; care lucrează pentru a face elevii să gândească creativ și să-și extindă orizonturile; care conectează, împărtășesc cunoștințele și cooperează cu colegii lor pentru a continuă să învețe și să se dezvolte singuri.

refacerea vederii cu apă vie piatră pentru o bună viziune

Fiecare copil merită un astfel de antrenor în drumul său prin școală și viață ca să ajungă un cetățean autonom, responsabil și de ajutor pentru comunitatea sa.

Misiune Susținem formarea de calitate a învățătorilor și profesorilor din România prin activități aplicate de pregătire cu o curriculă multidisciplinară, cu practici pedagogice de impact adaptate la realitățile secolului Împreună cu ei, dezvoltăm comunități viziune parțială bune practici și validăm resurse educaționale concentrate pe competențele viitorului din anulpentru o generație de copii și tineri adaptați economiei globale. Hub-ul este nucleul local al comunității Aspire Teachers care reflectă valorile organizației: creștere continuă, autonomie, cooperare, excelență și impact.

viziune parțială

Scopul este ca Aspire Viziune parțială să își crească rețeaua și impactul la nivel național în fiecare an, prin intermediul hub-urilor regionale, care să viziune parțială parțial auto-sustenabile. Publicăm povești ale membrilor Aspire Teachers și promovăm proiectele inițiate de viziune parțială, cu scopul de a aduce în spațiul public modele profesionale și a valoriza statutul meseriei de profesor.

viziune parțială vedere încețoșată a ochiului drept

Formare continuă Organizăm webinarii lunare cu profesioniști atât din țară, cât și de peste granițe, deschise viziune parțială profesorilor dornici să fie la curent cu cele mai noi viziune parțială în neuroștiințe, psihologie, pedagogie și dezvoltare socio-emoțională. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din psihologie, formare și pedagogie modernă la dezvoltarea unui program de formare organizat pe module de dezvoltare socio-emoțională, pedagogie și învățare eficientă în format blended learning.

Conținut educațional pentru elevi Cu ajutorul membrilor comunității și al specialiștilor în pedagogie și dezvoltare de curriculum, creăm kit-uri care să vină în sprijinul profesorilor pentru dezvoltarea celor mai importante competențe ale elevilor pentru economia globală din - autodeterminare, competențe socio-emoționale, gândire adaptivă, filtrare și prioritizare, transdisciplinaritate, abilități digitale, gândire algoritmică.

ce înseamnă cineva pentru un test ocular

Ca urmare a bootcamp-ului din maiam dezvoltat două programe opționale pentru ciclul primar Călătorie în lumea emoțiilorrespectiv gimnaziu Aspire Talks pe care le-am pilotat cu succes în viziune parțială de școli din șapte județe din țară.

Materialele sunt disponibile gratuit în format digital, iar profesorii care se înscriu pentru a urma programul opțional vor avea parte de un atelier online de pregătire.

viziune parțială ochi browliners

Newsletter Aspire Teachers Primiți trimestrial un newsletter cu oportunități din comunitate, proiecte și recomandări de la profesori excelenți viziune parțială pedagogi de top! First Name.

Mai multe despre acest subiect