Viziune eșuată.

viziune eșuată

Editori şi jurnalişti de opinie din întreaga lume au încercat să înţeleagă ce forţe au declanşat această tentativă de preluare a puterii, de ce a eşuat încercarea unui grup de ofiţeri din armată şi care ar fi fost consecinţele unui succes al loviturii de Shichko bates metoda restaurării vederii. În opinia sa, Yusuf Kanli, jurnalist la Hurriyet Daily News, a scos în evidenţă rolul jucat de mass media în evenimentele din 15 iulie în Turcia.

viziune eșuată

Miting PSD Pascani 6

Erdogan a transmis un mesaj prin FaceTime către populaţia turcă prin care le cerea oamenilor să iasă în stradă pentru a anihila lovitura de stat. Mesajul a fost transmis pe toate canalele private de televiziune din Turcia, în ciuda ordinelor iniţiatorilor puciului.

Search form

Jurnalistul face o compa­raţie cu o altă lovitură de stat din Turcia, cea dincare a reuşit, spre deosebire de cea dincare a fost transmisă în direct şi la care populaţia a reacţionat imediat la îndemnul preşedintelui. Un alt jurnalist de la Hurryet Daily News, Murat Yetkin, a punctat viziune eșuată întrebări despre încercarea de lovitură de stat, precum şi posibile răspunsuri.

tabelul de viziune a3

Rezultatul este o imagine complexă asupra evenimentelor recente din Turcia. Murat Yetkin se întreabă cine sunt cei care au plănuit preluarea puterii, ilustrând că preşedintele Tayyip Erdogan, premierul Binali Yildirim şi alţi politicieni au pus iniţiativa loviturii de stat pe seama lui Fethullah Gulen, un cleric musulman care s-a autoexilat în Statele Unite.

Autorităţile de la Ankara nu au arătat dovezi clare ale implicării lui Fethullah Gulen, dar cer Washingtonului extrădarea acestuia.

Repercusiunile acestei pandemii la nivel mondial a vizat și scrutinele electorale, impunând autoritățile electorale din mai multe țări să întreprindă măsuri suplimentare pentru adaptarea condițiilor de exercitare a votului la noile realități dictate de pandemie. În cazul Republicii Moldova, instituțiile-cheie și decidenții politici au avut la dispoziție peste șase luni pentru a veni cu o viziune clară privind gestionarea riscurilor și repercusiunilor COVID asupra alegerilor din noiembrie.

Clericul vizat a dezminţit orice acuzaţie. Inevitabil, se pune problema dacă au fost implicate şi grupuri de susţinători ai lui Gulen, ipoteză luată în considerare de anchetatori guvernamentali şi militari.

Iancu Guda, De ce eșuează companiile. Trei lucruri care fac diferența în antreprenoriat: viziunea, ideea, strategia Jumătate din cele O analiză complexă a ultimilor 10 ani din viața financiară a companiilor românești arată că 2 companii dinnou înfiițate acum 10 ani, au reușit să supraviețuiască și să ajungă la afaceri de 1 milion de euro. E bine sau rău că lucrurile stau așa? Specialist în analiza de risc a companiilor și în finanțele afacerilor, Iancu Guda a răspuns recent, într-o întâlnire online organizată de Startupcafe.

Întrebări ridică şi momentul ales de ofiţerii din armată pentru a iniţia o astfel de acţiune. O altă întrebare vizează un posibil eşec al serviciilor secrete care nu au avut informaţii despre cei care au viziune eșuată lovitura de stat pentru a putea lua măsuri de precauţie.

cum calculatoarele strică vederea

În Turcia şi nu numai circulă ipoteza că viziune eșuată preşedintele Erdogan ar fi plănuit această lovitură pentru a-şi consolida puterea în Turcia. De asemenea, după ultimele evenimente din Turcia se pune întrebarea dacă spectrul politic de la Ankara va suferi schimbări, în contextul unei popularităţi în creştere a lui Erdogan şi a delimitării tuturor partidelor din opoziţie faţă de orice implicare în viziune eșuată de stat eşuată. Citește și.

restabiliți viziunea tuturor la 100%

Mai multe despre acest subiect