Viziune corpusculară

Despre epistemologie From: Ioan Rosca Date: Fri Dec 17, pm Subject: Re: [elkorg2] Re: stiintele exacte, dilema prizonierilor si cateva consideratii politice Pentru ca sinteti, se pare, un amator in epistemologie.

exerciții pentru antrenarea miopiei

Eu i-am dedicat ultimii zece ani. Aveti mult de citit, inainte de a formula sentinte.

viziune corpusculară

Aduceti-va la zi. Ati ramas pe undeva prin pozitivism, prin determinism, prin materialismul dialectic, folositi dogme prafuite, fara a sti ca Religia Stiintei- a fost data jos de pe soclu.

Puteti de exemplu incepe cu lucrarile pe viziune corpusculară le-am semnalat in textul pe care-l comentati. Cititi Edgar Morin teoria sistemelorStephanne Lupasco logica dinamica a contradictoriuluiBasarab Nicolescu tertul tainic inclus si sinteza despre saltul metodologic cerut din Fizica atomicaAnton Dumitriu solutia pardoxurilor matematiceSefan Odobleja metoda din Psihologia Consonantista ,Bertrand Russel si ceilalti care au scrutat primitivele constructiei matematice, Witgenstein-tirziu care a viziune corpusculară viziune corpusculară corpusculara privind limbajulfizicianul F Capra care incearca o iesire din impas prin filozofie viziune corpusculară Hempel si dezbaterea pe care a provocat-o- privind epistemologia explicatei nomologice versus statistico-probabilsitica Dupa aceea vom putea discuta altfel.

principiile viziunii umane

Dar asta va fi alta data. Ma ocup acum intens cu altceva. Practic nu le vor mai deosebi.

cărțile strică ochii restabiliți viziunea cu propriile mâini

Mai multe despre acest subiect