Viziune audiobook, Spune-ţi opinia

viziune audiobook

cum să vă îmbunătățiți viziunea la verificare cum să solicitați o pensie pentru viziune

Istorie Legenda scrie: "Fonograful acasă citind un viziune audiobook. La mai puțin de un an de la inventarea fonografului, acest desen a oferit o viziune viitoare. Romanele ar rămâne totuși impracticabile pentru fonografii până în anii Înregistrările de cuvinte vorbite au devenit mai întâi odată cu invenția fonografului de Thomas Edison în Statele Unite Începuturi până în Multe înregistrări viziune audiobook cuvinte vorbite scurte au fost vândute pe cilindru la sfârșitul anilor și începutul anilorviziune audiobook toate că buteliile rotunde au fost limitate la aproximativ 4 minute, fiecare făcând cărțile nepracticabile; platourile viziune audiobook au crescut la 12 minute, dar și acest lucru a fost practic pentru lucrările mai lungi.

Organizația a primit aprobarea congresului pentru scutirea de drepturi de autor și distribuirea poștală gratuită a cărților vorbitoare. Macdonald, membră a Asociatiei Femeilor din New York Public Libraryca răspuns la un aflux de anchete de la soldați care și-au pierdut vederea în luptă în timpul celui de-al doilea război mondial.

Nichita Stanescu- O Viziune a sentimentelor (Audiobook) 曲目列表

Proiectul de lege al Drepturilor de Justiție nou-trecut a garantat viziune audiobook educație universitară tuturor veteranilor, dar textele erau în mare parte inaccesibile pentru veteranii recent orbiți, care nu citesc Braille și nu aveau acces la cititorii vii. Membrii Auxiliary au transformat mansarda Viziune audiobook Viziune audiobook din New York într-un studio, înregistrând manuale folosind apoi discuri de fonografie SoundScriber de vinil de șase inci de ultimă generație care redau aproximativ 12 minute de material pe parte.

ÎnMacdonald a înființat studiouri de înregistrare în șapte orașe suplimentare din Statele Unite. Prima lor lansare a fost o colecție de poezii de Dylan Thomascitită de autor.

Detalles del producto

Partea B a LP conținea A Child's Christmas în Țara Galilor, care a fost adăugată ca o gândire ulterioară - povestea era obscură și Thomas însuși nu vizualizați sigla amintit titlul viziune audiobook a fost întrebat ce să folosească pentru partea B - dar această înregistrare a mers a devenit una dintre cele mai iubite opere și a lansat Caedmon într-o companie de succes.

Caedmon a viziune audiobook înregistrări în format LPinventat înceea ce a făcut ca înregistrările mai lungi să fie mai accesibile și practice, cu toate că majoritatea lucrărilor viziune audiobook au fost poezii, piese de teatru și alte lucrări scurte, nu cărți fără restricții, din cauza limitării LP de aproximativ 45 de minute de joc combinate verso. Listening Library a fost, de asemenea, o companie de pionierat, a fost una dintre primele care a distribuit cărți audio pentru copii în școli, biblioteci și alte piețe speciale, inclusiv spitale VA.

A fost fondată de Anthony Ditlow și soția sa înîn casa lor roșie, New Jersey ; Ditlow era parțial orb. O altă companie de pionierat timpurie a fost Spoken Arts fondată în de Arthur Luce Klein și soția sa, au produs peste de înregistrări și au fost cunoscute mai bine pentru poezii și înregistrări dramatice utilizate în școli și biblioteci. Ca și Caedemon, Biblioteca ascultătoare și Spoken Arts au beneficiat de noua tehnologie a LP-urilor, dar au crescut și finanțarea guvernamentală pentru școli și biblioteci începând din anii și Casetele au fost inventate îniar câteva biblioteci, cum ar fi Biblioteca Congresului, au început să distribuie cărți pe casetă până în Cu toate acestea, în aniio serie de inovații tehnologice au permis casetei să folosească mai mult în biblioteci și, de asemenea, au creat creația.

🌌 Dune by Frank Herbert Audiobook 🎧 Book 1 Part 1 (M \u0026 F Voices) 📖 Free Audiobooks and Ebooks 🌟

viziune audiobook Aceste inovații au inclus introducerea unor playere portabile mici și ieftine, precum Walkmanși utilizarea pe scară largă a casetelor de casete în mașini, în special modele japoneze importate, care au inundat piața în viziune audiobook crizelor energetice multiple ale deceniului.

Au existat 8 companii care viziune audiobook materiale pe casetă cu titluri precum Managing and Velling Companies 12 casete, de dolari și Executive Seminar in Sound pe o serie de casete de 60 de minute. În biblioteci, majoritatea cărților din casetă erau încă făcute pentru nevăzători și handicapati, cu toate acestea, unele companii noi au văzut oportunitatea de a crea cărți viziune audiobook pentru un public mai larg, cum ar fi Voice Over Books, care a produs vânzări prescurtate cu actori profesioniști.

viziune audiobook picături pentru ochi care măresc acuitatea vizuală

Primii pionieri au inclus medalia olimpică de aur, Duvall Hecht, care în a fondat Books on Tape cu sediul în California, ca un serviciu direct de închiriere a comenzilor prin poștă pentru cărți audio audio neimprimate și și-a extins serviciile care își vând produsele către bibliotecile și cărțile audio câștigând popularitate cu navetiștii și călătorii.

ÎnHenry Trentman, un agent de vânzări care a ascultat casetele de vânzări în timp ce conducea distanțe lungi, a avut ideea de a crea înregistrări viziune audiobook restricții de calitate ale literaturii clasice citite de actori profesioniști.

O viziune a sentimentelor (audiobook)

Compania sa, Cartea înregistrată cu sediul în Marylanda urmat modelul de cărți pe bandă, dar cu înregistrări de studio și actori de calitate superioară. Cărțile înregistrate și Chivers Audio Books au fost primii care au dezvoltat echipe de producție integrate și au lucrat cu viziune audiobook profesioniști. Până înexistau unsprezece companii de editare de cărți audio, care includeau Caedmon, Metacom, Newman Communications, Cărțile viziune audiobook, Brilliance și Books on Tape.

Companiile erau mici, cele mai mari aveau un catalog de de titluri. Unele titluri prescurtate erau vândute în librării, cum ar fi Walden Booksdar aveau cifre de vânzare neglijabile, multe erau vândute prin abonament pentru comenzi prin poștă sau prin intermediul bibliotecilor.

viziunea se așează care este motivul

Cu toate acestea, înBrilliance Audio a inventat o tehnică pentru înregistrarea de două ori mai mult pe aceeași casetă, permițând astfel ediții fără restricții accesibile.

Tehnica presupunea înregistrarea pe fiecare dintre cele două canale ale fiecărei piese stereo.

viziune audiobook viziunea 15 și 6 ce este

Aceasta a deschis piața la noi oportunități și până în septembriePublishers Weekly a identificat douăzeci și unu de editori de carte audio. O serie de evenimente s-au întâmplat: Asociația editori audioo asociație profesională fără scop lucrativ, a fost înființată de editori care s-au unit pentru a viziune audiobook conștientizarea cuvintelor audio vorbite și pentru a oferi statistici industriei.

Carte audio - Audiobook - herminrentacarcluj.ro

Time-Life a început să ofere membrilor cărți audio. Clubul de carte din lună a început să ofere cărți audio pentru membrii săi, la fel ca și breasla literară. Editorii au început să lanseze titluri religioase și de inspirație în librăriile creștine. Până în maiPublishers Weekly a inițiat o coloană obișnuită pentru a acoperi industria.

Până la mijlocul anilor '90, activitatea de editare audio a crescut la 1,5 miliarde viziune audiobook dolari pe an în valoare de vânzare cu amănuntul.

Modalitati de livrare si plata

ÎnAsociația Editorilor Audio a înființat Premiile Audie pentru cărțile audio, ceea ce este echivalent cu Oscarul pentru industria audiobookurilor. Candidații sunt anunțați în fiecare an până în februarie. Câștigătorii sunt anunțați la un banchet de gală din luna mai, de obicei în combinație cu BookExpo America. ÎnAudible. Carnetele audio digitale au reprezentat o etapă nouă semnificativă, deoarece au permis ascultătorilor libertatea de mediile fizice, cum ar fi casetele și CD-ROM-urile care necesitau transportul prin poștă, permițând în schimb accesul instantaneu la descărcarea de la bibliotecile online de dimensiuni nelimitate și portabilitatea folosind dispozitive comparativ mici și ușoare.

Până la sfârșitul anuluiLibriVox avea un catalog de peste Trecerea de la vinil, casetă, CD, MP3CD, la descărcare digitală a fost documentată de Asociația Editorilor Audio în sondaje anuale trecerea anterioară de la înregistrare la casetă este descrisă în secțiunea din anii ' Casetele au fost înlocuite cu CD-uri ca mediu dominant în perioada Viziune audiobook poveștii audio este atribuită pe scară largă avansurilor în tehnologiile mobile, cum ar fi smartphone-uriletabletele și sistemele de divertisment multimedia din mașini, cunoscute și sub denumirea viziune audiobook platforme auto conectate.

Înregistrările audio-dramatice sunt acum și podcast pe internet.

2 комментариев

Înaproximativ Un exemplu special al utilizării sale este biblioteca germană de carte audio-vestică pentru nevăzătorifondată în Actorii de la teatrul municipal din Münster au înregistrat primele cărți audio pentru persoanele cu deficiențe de vedere într-un studio improvizat căptușit cu cutii de ouă.

Deoarece tramvaiele au zguduit, aceste prime producții au avut loc noaptea. Ulterior, textele au fost înregistrate de vorbitori instruiți viziune audiobook studiouri profesionale și distribuite utilizatorilor prin poștă.

Începând cuofertele au fost înregistrate în standardul MP3 Talking Book Digital DAISYcare oferă caracteristici suplimentare pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere, atât pentru a asculta și naviga în scris material în scris.

Noutăți audiobooks 2018, 2019, Fond De Viziune

India Carnetele audio din India au început să apară puțin mai târziu în comparație cu restul lumii. Abia înaudiolii au câștigat popularitate pe piața indiană. Acest lucru se datorează în primul rând lipsei eforturilor anterioare organizate din partea editorilor și autorilor.

Eforturile de marketing și disponibilitatea cărților audio au făcut ca India să fie viziune audiobook dintre cele mai rapide creșteri ale cărților audiobook din lume.

Mai multe despre acest subiect