Vindecători vizionari

Cine e Ophiuchus si de ce a venit sa ne strice socotelile?

Am 14 ani și am hipermetropie

Egri Eduard, despre COVID Vom număra la oamenii vii complicațiile, afecțiunile cronice Dorina Novac luni, 17 augustora Medicul Egri Eduard susține că vindecători vizionari infectării cu noul coronavirus se vor vedea peste aproximativ un an, în rândul celor vindecați. Egri Eduard, medic de familie în Sibiu, a scris într-o postare pe Facebook că lucrurile pe măsură ce timpul trece se complică tot mai mult, apar tot mai multe studii care documentează complicații la distanță, unele extrem de grave, ale infecției cu SARS-CoV pulmonare, cardiace, renale, neurologice.

vindecători vizionari numai vederea

Egri Eduard. Potrivit lui, în mai puțin de un an cifrele vor vorbi altfel, iar despre tot ce am vorbit până acum se va schimba, vom numără la oameni vii complicațiile, afecțiunile cronice, handicapuri, pensionari de boală, care vor necesita multe resurse medicale, financiare, măsuri de recuperare, asistență socială si familiară.

Suntem noi sau copii nostri pregătiți să plătim acest preț? Ne asumăm consecințele ignoranței, vindecători vizionari și indiferenței?

cum afectează noaptea vederea

Credeți că este bine vindecători vizionari ascultăm tot felul de specialiști vrăjitori, magi, regizori, vindecători astrali, naturalisti, vizionari etc care nu fac altceva decât sa profite de slăbiciunile voastre? Vă asumați să îi spuneți persoanei dragi de lângă dumneavoastră care suferă consecințele că ați crezut că e o simplă răceală?

CEI 10 PSALMI CARE VINDECĂ MAI MULT DECÂT ÎȚI POȚI IMAGINA!!

Vindecători vizionari continuă după recomandări.

Mai multe despre acest subiect