Vederea blestemată, Casa blestemată - Blasco Ibáñez

vederea blestemată

View the full image Stâlpul cu moartea de la pasarelă a făcut o nouă victimă!

vederea blestemată

Veste tragică a ajuns ca un fulger peste familia şi iubita lui Robert. După ce jandarmul Ioan Bortaș şi-a găsit sfârşitul în acelaşi loc ca tânărul inginer Andrei Pintican, a treia victimă este trecută în acelaşi loc.

explica de ce campul vizual al ochiului vederea blestemată

Robert avea 20 de ani, era din Bistrita, iar poliţia spune că in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Bistrița, situata sub o pasarelă de trecere peste vederea blestemată ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului si a colizionat frontal un stâlp de sustinere a pasarelei.

Din accident a rezultat decesul tânărului.

Top 10 Cele Mai Bantuite Cimitire Din Lume

La fata locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din vederea blestemată, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc accidentul rutier. Robert a lucrat la mai multe cafenele, iar acum era supraveghetor la o sală de jocuri. Iubita lui, Cătălina, a transmis un mesaj emoţionant : "Dumnezeu să te odihnească în pace, vederea blestemată mea!

vederea blestemată

Sper ca sufletul tău să ajungă acolo unde este multă fericire, căldură și unde nu există un strop de suferință Te iubesc enorm! Adio iubirea mea.

cerințe de viziune pentru dispecerat

Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei să îi dea mângăiere! Adaugă comentariu nou.

miopia medicina tradițională

Mai multe despre acest subiect