Vedere monoculară, Diplopia sau vederea dubla - cauze, simptome si tratament

Ambliopia sau “ochiul lenes”

Promotii Vederea monoculara Vedere monoculară cazul vederii monoculare, unul dintre ochi este folosit pentru vederea la distanţă, iar celălalt pentru citit.

vedere monoculară

Celălalt ochi este miop şi este utilizat la citit. Vederea monoculară este un compromis care scade capacitatea vedere monoculară estimare a distanţei faţă de vederea binoculară. Vederea de aproape nu este la fel de bună ca în cazul utilizării ochelarilor pentru citit, atunci când ambii ochi sunt folosiţi la citit.

klumova viziune nouă vorbirea la persoanele cu deficiențe de vedere

Avantajul este că nu sunteţi dependent de ochelarii de citit pentru a vedea de aproape. În situaţiile în care aveţi nevoie de o vedere excelentă, puteţi utiliza o pereche de ochelari pentru vederea de aproape sau la vedere monoculară. Multe persoane aflate în această situaţie se bucură de libertatea de a nu purta ochelari şi se simt ca şi cum şi-ar fi recăpătat vederea din prima tinereţe.

vedere monoculară

Testarea vederii monoculare în vederea tratamentului. Obişnuinţa cu vederea monoculară depinde foarte mult de la un caz la altul şi poate dura săptămâni până la acomodarea deplină cu noua combinaţie.

Lang 1 and Lang 2, Test [ Sub - ENG ] - Binocular Vision part 12

Nu este uşor pentru oricine să se obişnuiască cu situaţia în care unul dintre ochi vede înceţoşat la distanţă. Spre deosebire de lentilele de contactla care putem renunţa, chirurgia refractivă este în general ireversibilă.

vedere monoculară cum să restaurați vederea cu astigmatism

De aceea, vă recomandăm să încercaţi această combinaţie prin vedere monoculară lentilelor de contact prescrise de medicul oftalmologînainte de a recurge la tratamentul chirurgical. Clinica oftalmologica Oftalmestet.

vedere monoculară

Mai multe despre acest subiect