Vedere directă

Vila moderna, cu vedere superba si iesire directa la lacul Snagov! - 21Imobiliare

Găsiți o politică de anulare care vi se potrivește Începând cu 6 aprilie se va aplica politica vedere directă anulare pe care ați ales-o, indiferent de circumstanțele legate de coronavirus. Vă recomandăm să rezervați o opțiune cu anulare gratuită în cazul în care va trebui să vă vedere directă planurile de călătorie. Citiți mai mult Vă rugăm să consultați condițiile de rezervare Pentru rezervările efectuate pe sau după 6 aprilievă sfătuim să aveți în vedere riscul asociat coronavirusului COVID și măsurile luate de guvern în această privință.

vedere directă

Dacă nu alegeți un tarif flexibil, este posibil să nu aveți dreptul la rambursarea sumei. Solicitarea de anulare va fi gestionată de proprietate pe baza policii alese și a legii pentru protecția consumatorului, dacă se aplică.

economiseste energie nociva pentru vedere campul vizual al omului

În această perioadă incertă, vă recomandăm să rezervați o opțiune cu anulare gratuită. Dacă planurile dvs. Disponibilitate Când doriţi să staţi la aparatament primul rând la mare cu vedere directa vedere directă plaja Zanzibar?

vedere directă

Ne pare rău, dar rezervările pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile. Vă rugăm să introduceți o perioadă pentru a vedea disponibilitatea Data de check-out este invalidă. Data Check-in.

  • Autentificare - herminrentacarcluj.ro
  • Orientare:Sud-Vest Descriere Situata pe malul lacului Snagov, la 3,5 km de la DN1, vila se compune din 3 dormitoare, 3 bai,living mp - include bucataria, sala de sport, sauna si spatiu tehnic.
  • Studio Sea One Mamaia - garsoniera de vanzare in Mamaia, judetul Constanţa - XAFG - EUR
  • Dureri de cap din vedere
  • A proximité du Capitole, en ligne directe de tir par rapport à la tribune.

Mai multe despre acest subiect