Setarea viziunii

setarea viziunii

Principiile grupului Pelikan si a cultulturi corporate din spatele lui ne conectează oriunde. Misiune, viziune și valori Valori puternice pentru viitor Fundația succesului nostru îsi are baza în direcția noastră strategică, performanța angajaților și atingerea țintelor noastre.

setarea viziunii

Pentru a asigura viitoare succese, este deosebit de important pentru noi, ca întreaga echipă Pelikan sa împartă aceeași întelegere a scopului companiei. Odată ce avem aceeși misiune, viziune si trăim in mod activ aceste valori,creem in jurul nostru un mediu al solidaritatii si scopului, iar acestea sunt baza muncii nostre de zi cu zi, atat in interiorul cat si in exteriorul companiei.

setarea viziunii

Viziune O companie de succes, profitabilă si focusata pe brand. Creem produse dorite si iubite de clienții nostri. Suntem o familie internațională, diversă cultural care împarte aceeasi viziune si are aceleași scopuri.

picături pentru ochi vedere încețoșată

Misiune Brandurile noastre setarea viziunii incredere setarea viziunii purtate cu noi zi de zi Suntem o companie internațională, dar avem radacini germane. Cu pasiune si dedicație creem produse si soluții care acoperă nevoile clientilor nostri. Suntem dedicați in prezentarea acestor valori clientilor si actionarilor nostri. Follow us Legal notice Setarea viziunii datelor Contact Căutare Distribuitori Bază de date media Intră Cookie-Settings We use cookies to give you the best experience possible with our website and to improve our communication with you.

We consider your selection and will only use the data you have approved us to gather.

Mai multe despre acest subiect