Scara vederii.

Cum se poate aşeza în pagină un desen cu vederi la scări diferite? - Graitec Romania

curgerea nasului și a vederii exerciții pentru antrenarea ochilor cu miopie

Flashmob dedicat Zilei Mondiale a vederii Evenimentul se va desfășura în fața Blocului didactic central al Universității bd. Ștefan cel Mare și Sfânt,începând cu ora Aniversată anual în cea de-a doua joi a scara vederii scara vederii, Ziua Mondială a Vederii își propune conștientizarea populației privind problematica orbirii tratabile și deficiențelor vizuale. Astfel, participanții la flashmob vor veni cu mesaje de informare cu privire la  prevenirea afecțiunilor oculare și vor distribui flyere trecătorilor.

În contextul acestui eveniment, în aceeași zi, membrii Catedrei și studenții optometriști vor participa la conferința științifică, cu genericul Vederea are prioritate, cu ocazia celebrării a 10 ani de activitate a Centrului de Reabilitare Medico-Socială pentru Persoanele cu Vedere Slabă Low Vision.

scara vederii

Manifestarea științifică are scopul de a informa și de a sensibiliza opinia publică privind sănătatea vederii, precum și referitor la necesitatea asigurării incluziunii sociale și educaționale a persoanelor cu deficiențe de vedere prin prisma respectării drepturilor omului.

Evenimentul va avea loc în incinta Centrului Scara vederii Vision, et.

restabilirea vârstei a vederii fapte de vedere umană

Romană, 1cu începere de la ora Acțiunile sunt organizate de Catedra de oftalmologie-optometrie a Universității în parteneriat cu Centrul de Reabilitare Medico-Socială pentru Persoanele cu Vedere Slabă Low Vision și cu susținerea organizației neguvernamentale Hjelp Moldova din Norvegia. În prezent, la această specialitate își fac studiile 45 de tineri.

scara vederii viziunea este ca o imagine în ochi

Mai multe despre acest subiect