Renumit vizionar

a renowned - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

renumit vizionar

Viața lui de practică spirituală intensă cuprindea meditații până la 14 ore pe zi, împreună cu scrierea de poeme, eseuri și cântece devoționale, și practicarea serviciului dedicat și a atletismului.

Încă din copilărie a avut multe experiențe interioare profunde și a obținut realizarea renumit vizionar.

afinul ajută la restabilirea vederii ceea ce înseamnă viziune minus 1

Sri Chinmoy a servit drept ghid spiritual discipolilor din peste 80 de centre din întreaga lume. I-a învățat " Calea Inimii ", pe care o considera ca fiind cea mai simplă cale de a face progres spiritual rapid. El arăta că meditând pe inima spirituală, căutătorul își poate descoperi renumit vizionar lui comoară interioară de pace, bucurie, lumină și dragoste.

0 7 viziunea este ca alimente care îmbunătățesc viziunea

El își educa discipolii în viața interioară și le eleva conștiința nu doar dincolo de așteptările lor, dar chiar dincolo de imaginația lor. Ca parte a serviciului lui dedicat omenirii, Sri Chinmoy conducea meditații de pace de două ori pe săptămână pentru ambasadori și personalul de la sediul Națiunilor Unite din New York.

Elon Musk a prezentat proiectul măreţ al companiei fondate de el. Neuralink urmăreşte identificarea unei soluţii pentru vindecarea unor afecţiuni neurologice precum Alzheimer, demenţa şi leziunile măduvei spinării. Neuralink, proiectul de neuroştiinţe al lui Elon Musk, a prezentat, vineri, un porc care are un cip de mărimea unei monede implantat în creier. A prezentat astfel primul pas spre un obiectiv măreţ de vindecare a unor boli neurologice umane, scrie Reuters.

De asemenea el conducea meditații de pace pentru oficialitățile guvernamentale la Congresul Statelor Unite din WashingtonD. În plus, Sri Renumit vizionar a dus o viață activă, demonstrând cu strălucire că spiritualitatea nu este o evadare din lume ci o transformare a ei.

A scris cărți, a pictat tablouri mistice și a compus muzică devoțională.

examinarea pedagogică a deficienței de vedere viziune plus unu

Mai multe despre acest subiect