Operațiune vizuală

operațiune vizuală

Serviciul de programări online este disponibil pe site-ul www.

tratamentul cu viziunea cu laser ce este

De asemenea, serviciul este disponibil și în Spațiul Privat Virtual. Pentru o scurtă perioadă de timp serviciul a fost în faza de testare, pentru claritatea vederii DGRFP Galați, iar rezultatele proiectului pilot au determinat stabilirea oportunității extinderii acestuia.

operațiune vizuală

Astfel, contribuabilii persoane fizice și persoane juridice se pot programa on-line la sediile Administrațiilor Județene ale Finanțelor Publice și la Administrațiile Sectoarelor 1 — 6 ale Finanțelor Publice. Identificarea persoanelor fizice care doresc să se înregistreze în SPV poate fi efectuată de la distanță și prin intermediul unei sesiuni video identificare vizuală online.

operațiune vizuală o persoană cu o vedere foarte bună

Pentru identificarea vizuală online este necesar ca persoanele fizice să se programeze online prin intermediul aplicației dedicate disponibilă pe site-ul www. Programarea online trebuie efectuată în termen operațiune vizuală zece zile de la momentul înregistrării în SPV.

În situația în care persoana fizică nu poate participa la sesiunea video, operațiune vizuală se poate reprograma în intervalul celor zece zile. În cazul exercitării de către persoana fizică a opţiunii privind aprobarea prin identificare vizuală online, ANAF transmite persoanei fizice o informare, pe e-mail, care cuprinde: a instrucţiuni de desfăşurare a identificării vizuale online ce se va derula; b comunicarea faptului că, în operațiune vizuală în care nu poate participa la identificarea vizuală online la data şi ora programate, acesta are posibilitatea de a solicita operațiune vizuală reprogramare.

În timpul sesiunii de identificare vizuală online funcţionarul public poate formula întrebări cu privire la informaţii ce trebuie să conţină elemente cunoscute de ANAF şi persoana fizică. În situaţia în care persoana fizică nu răspunde corect întrebărilor adresate, cererea de înregistrare în SPV se respinge.

operațiune vizuală cea mai buna clinica oftalmologica din bucuresti

Mai multe despre acest subiect