Oftalmologie Azerbaidjan.

Oftalmologie Azerbaidjan, Articole recente

oftalmologie Azerbaidjan ce înseamnă viziune minus 75

Din tată în fiu, începând din Acesta ar putea fi un slogan al campaniei electorale a lui Ilham Aliev, care candidează miercuri pentru un nou mandat prezidenţial. Familia Aliev conduce Azerbaidjanul în mod oficial de 20 de exerciții pentru diferite deficiențe de vedere şi nu sunt semne că lucrurile s-ar opri aici.

Ilham Aliev este absolut convins că va fi reales la preşedinţie, la 10 ani după ce i-a succedat tatălui său, Heidar. Nişte alegeri 'de formă', care nici măcar nu vor fi supervizate de Uniunea Oftalmologie Azerbaidjan UEcontrar scrutinelor dinşi La porţile Europei, regimul autoritar azer îşi continuă liniştit existenţa, subliniază publicaţia franceză.

În realitate, dinastia Aliev este la comandă de o jumătate oftalmologie Azerbaidjan secol.

boli concomitente cu insuficiență vizuală

Heidar Aliev, tatăl, a urcat eşaloanele puterii sovietice, oftalmologie Azerbaidjan la KGB până în oftalmologie Azerbaidjan Partidului Comunist, înainte de a-şi face intrarea în Biroul Politic al Uniunii Sovietice şi de a se impune la preşedinţia Azerbaidjanului, la doi ani după declararea independenţei acesteia, în De altfel, dinastia Aliev oftalmologie Azerbaidjan pare să se oprească aici.

Soţia lui Ilham, Mehriban, specialistă în oftalmologie, deputată din şi foarte prezentă la televiziune, este văzută adesea ca un posibil succesor al soţului său.

Reprezentantă a puternicei familii Paşaev, Mehriban are reputaţia că ar deţine controlul asupra propriului imperiu financiar.

glosar pe mișcarea ochilor și vederea binoculară

După cum subliniază Le Nouvel Observateur, elementul financiar nu este unul neglijabil pentru a te menţine la putere. Chiar dacă oftalmologie Azerbaidjan familiei Aliev este dificil de cuantificat, ea rămâne estimată la miliarde de dolari, în condiţiile în care, potrivit specialiştilor, familia a ştiut să fructifice în mod avantajos producţia de hidrocarburi.

Susţinătorii preşedintelui Aliev îşi declară la rândul lor satisfacţia în legătură cu modul în care acesta a ştiut să gestioneze bogăţia petrolieră, aducând-o pe profit şi permiţând astfel o bună creştere economică a ţării.

oftalmologie Azerbaidjan biblioteci pentru viziune

Acest lucru constituie, de asemenea, garanţia unor bune relaţii atât cu vecinii ruşi, cât şi cu occidentalii, cu care Aliev a ştiut să discute de pe poziţii pragmatice. Cu toate acestea, cheia menţinerii la putere a clanului Aliev rămâne anihilarea oricărei opoziţii, constată Le Nouvel Observateur.

Autentificare

O scrisoare diplomatică occidentală, dezvăluită de site-ul Wikileaks, atenţiona că Ilham Aliev are drept obiectiv 'un mediu politic în care dinastia Aliev să nu aibă niciun fel de concurenţă'.

Astfel, chiar dacă protestele au fost întotdeauna pedepsite de statul azer aflat sub control, grupurile de apărare a drepturilor omului au subliniat zilele acestea că autorităţile au înteţit presiunile, în apropierea scrutinului de miercuri.

oftalmologie Azerbaidjan tratamentul vederii pentru miopie 0 75

Chiar dacă opoziţia azeră, de obicei fragmentată, a reuşit să formeze o coaliţie pentru a înainta un candidat unic, ea nu pare câtuşi de puţin încrezătoare în posibilităţile sale de a înregistra un scor bun în aceste alegeri, luând în considerare enormele probleme privind liberarea de expresie şi autorizarea reuniunilor publice.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

oftalmologie Azerbaidjan

Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

Mai multe despre acest subiect