Ochii liniștitori. Traducere "Ochii săi" în franceză

Ce ierburi sunt liniștitoare pentru ochi?

Comentarii

Ce ierburi sunt liniștitoare ochii liniștitori ochi? Adăugați la acest stres o lipsă de somn și ochii noștri spun povestea.

ochii liniștitori

Iată câteva plante comune care pot fi utilizate pentru a calma roșeața în ochii liniștitori și pentru a înmuia tenul delicat din jurul ochiului. Pentru a utiliza ierburile în ochi și în jurul ochilor, trebuie luate măsuri de precauție pentru a le menține cât mai pur posibil.

Faceți un decoct puternic de plante medicinale și împrăștiați de două ori pentru a elimina orice biți care ar putea fi în lichid.

ochii liniștitori

Folosind un pătrat de tifon sau pătrat de flanelă fac pătrat simplu din două bucăți de flanel cusute împreună pentru fiecare pătrat. Utilizați aceste pătrate înmuiate în decoct, și stoarce doar suficient, astfel încât acestea nu sunt neglijent.

Găsiți un loc unde să vă culcați timp de 15 minute și să încercați să vă relaxați.

  • reassuring - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • Miopie la naștere
  • Somn Linistit - Pistele Liniștitoare să Doarmă by Somn Linistit on Amazon Music - herminrentacarcluj.ro
  • 8 ierburi pentru a reîmprospăta și a calma ochii

Infuziile de ochi sau decocturile sunt folosite pentru a înlătura inflamația, deci este logic să le folosiți la temperatura camerei. Acestea funcționează chiar mai bine dacă se răcește în frigider și apoi se aplică lichidul rece rezultat.

ochii liniștitori

Un truc pe care îmi place să-l recomand prietenilor mei este să vă decoreze și apoi să îngheți în tăvile individuale de cuburi de gheață.

Scoateți cuburile din plante și păstrați-le într-o pungă cu o etichetă.

ochii liniștitori

Ochii liniștitori aveți nevoie de puțină răsfăț, utilizați unul dintre aceste cuburi pentru a freca ochii liniștitori zona și lăsați cubul să se topească încet într-o farfurie, pe măsură ce utilizați flanelul de bumbac pentru a mânca decorul rece când se topește.

Acum, când secretul meu este în afara, toată lumea poate beneficia de acest truc mic.

Product details

Calendula este liniștitoare atât pentru interiorul, cât și pentru pielea din jurul părții exterioare a ochiului. Când utilizați calendula, utilizați numai petalele de flori pentru a face acest decoct.

Muzica de relaxare a mintii

Pentru mai multe utilizări cu calendula:.

Mai multe despre acest subiect