Miopie imaginară

miopie imaginară

O boală oculară în care o persoană vede bine la o distanță apropiată, dar este rău atunci când este îndepărtată, se numește miopie sau miopie.

miopie imaginară

Astăzi, miopia este atât de tânără încât mulți copii care se află deja în clasa I prezintă miopie imaginară de vedere. Prevenirea și tratamentul miopiei posibile devine o problemă importantă pentru părinți și copii, cu sprijinul unui oftalmolog.

Nu miopie încă Dezvoltarea miopiei este asociată cu o creștere a încărcărilor vizuale la distanță, în timp ce ochiul uman este proiectat să funcționeze la distanțe medii și lungi.

miopie imaginară

Dacă pentru vizionarea TV puteți menține în continuare distanța necesară, atunci când jucați la un computer și folosiți dispozitive senzoriale duceți la o suprapunere a mușchilor ochi slab ai unui copil. Pentru o lungă perioadă de timp, concentrându-se asupra unui obiect apropiat, un copil suprasolicită mușchiul ciliar al ochiului. Muschiul nu rezistă încărcăturii și intră într-un spasm.

  • Discrepanță a vederii binoculare Excluse: miopie malignă H Oftalmoplegia internă completă total În Rusia, Clasificarea Internațională a Bolilor din cea de-a zecea revizie ICD a fost adoptată ca un singur document de reglementare care să țină seama de incidența, cauzele apelurilor publice către instituțiile medicale din toate departamentele, cauzele decesului.
  • Fie Dumnezeu nu poate face nimic pentru a opri catastrofele de acest fel, sau nu-i pasă, sau nu există.

Forța spasmului muscular al ochiului poate duce la o scădere a vederii cu până la 3 dioptrii, dar aceasta nu va fi o miopie reală. Această boală se numește spasm al cazării sau miopie imaginară. Dacă un spasm de cazare este diagnosticat în timp, acesta poate fi complet vindecat.

Dar dacă nu luați măsuri urgente pentru a scuti spasmul, el va intra în miopie reală, ceea ce este mult mai dificil de scăpat.

Miodezopsiile - ce inseamna cand vedem “musculite zburatoare” in campul vizual?

Simptomele de spasm: roșeață a ochilor, dureri de cap în temple sunt ușor confundate cu oboseala obișnuită, deci este miopie imaginară să examinați în mod regulat copilul cu un oftalmolog pediatru. Metoda eficientă de tratament complex Tratamentul are scopul de a relaxa mușchiul ciliar al ochiului și miopie imaginară a elibera spasmul.

Scapa de miopie fara operatie! - Dr. Iolanda Neagu

Pentru aceasta, optometristul prescrie de obicei o terapie combinată cu copilul - picături speciale și exerciții vizuale. Picăturile, miopie imaginară relaxanți, conțin substanța atropină - un alcaloid otrăvitor, care este conținut în semințele și frunzele unor plante. Astfel de medicamente măresc presiunea intraoculară, diluează pupilele și duc la paralizia locului de adormire, adică modifică distanța focală.

Acțiunea acestor picături durează, de obicei, între 4 și 6 ore, după care se elimină paralizia și se relaxează mușchiul.

Semne care anunta instalarea problemelor de vedere

În legătură cu expansiunea elevului, imaginea din fața ochilor devine încețoșată și neclară, astfel că aceste picături sunt instilate noaptea, înainte de a merge la culcare. Cursul tratamentului durează, de regulă, o lună, poate fi administrat ca un medicament de exemplu, irifrinși în combinație cu altul de exemplu, cu tropicamidă sau cu mydriacilapoi se inhalează un medicament și o zi, iar a doua zi.

ceea ce înseamnă acuitate vizuală 0 5 modul în care viziunea restabilește videoclipul

Această utilizare a medicamentului oferă mușchilor spasmici posibilitatea de a se contracta periodic și de a se miopie imaginară, trenuri și, eventual, duce la îndepărtarea spasmului. Efectul picăturilor terapeutice trebuie combinat cu alte metode de tratament: exerciții pentru ochi pe dispozitive speciale sau cu ajutorul programelor de calculator; fizioterapie, limitarea sarcinilor vizuale și observarea regimului zilnic.

De asemenea, este prezentat aportul de vitamine complexe, care se concentrează pe rezolvarea problemelor de vedere. De obicei, cu un spasm puternic, un copil poate purta temporar ochelari.

Навигация по записям

Cu toate cerințele oculistului, puteți elimina rapid spasmul de cazare, dar dacă nu respectați restrângerea încărcărilor vizuale ale copilului, spasmul se poate întoarce. În cazul tratamentului pe termen lung al miopiei false, trebuie să se efectueze cursuri de picături terapeutice de 2 ori pe an. Categorii Populare.

refacerea osteopatiei vizuale deficiență vizuală video

Mai multe despre acest subiect