Graficul miopiei, Viziunea miopiei de gradul întâi

3 thought on “Viziunea miopiei de gradul întâi”

V-ați gândit vreodată să faceți un test de vedere? Graficul miopiei aici!

  • Viziune 10% din 100
  • Cum să îmbunătățim ambliopia vederii
  • Care este numele viziunii minus 1
  • V-ați gândit vreodată să faceți un test de vedere? Faceți-l aici! | Blog herminrentacarcluj.ro
  • 7 mituri despre ochi, demontate | herminrentacarcluj.ro - Este posibil să te orbi de miopie

La nivel global, se estimează că aproximativ 1,3 miliarde de oameni se confruntă cu o anumită formă de afectare a vederii. În ceea ce privește vederea la distanță,  milioane de persoane au o ușoară diminuare a vederii,  de milioane au deficiență de vedere moderată până la severă, iar 36 de milioane sunt orbi. Dar cum afli dacă ai nevoie de un astfel de ajutor vizual?

Testarea vederii la distanță

Cum să îți testezi graficul miopiei Graficul de ochi a lui Monoyer Pentru a vă verifica vedereaputeți folosi un test pentru ochi.

Primul inventator al testului zecimal zilnic a fost Ferdinand Monoyer. Oftalmologul francez a creat în  faimosul său Grafic de ochi al lui Monoyer și a furnizat o unitate de măsură pentru puterea optică a unei lentile, numită dioptrie.

Este posibil să te orbi de miopie. Meniu cont utilizator

Fiecare rând de litere în diferite dimensiuni reprezintă o dioptrie diferită — unitatea care este încă în uz astăzi. Este deci o unitate de lungime reciprocă.

Cum am scapat de miopie cu SMILE?

Puterea optică a ochiului uman este de 58 D. Fapt amuzant:Monoyer a introdus și numele lui în garfic.

Analiza vizuală acomodarea miopiei Scade viziunea.

Puteți vedea asta? La scurt timp după ce Monoyer și-a publicat testul graficul miopiei, medicul olandez, Herman Snellen, a elaborat o diagramă similară, Diagrama pentru ochi a lui Snellen.

graficul miopiei motivul scăderii vederii la un ochi

Prima versiune a folosit simboluri abstracte, care au fost apoi înlocuite cu litere. Spre deosebire de modelul anterior, acesta plasează cele mai mari litere din partea de sus.

Ai nevoie de ochelari?

Dimensiunea literelor scade progresiv, permițând mai multe litere pe fiecare linie ulterioară. În timpul testului ocular, medicul oftalmolog vă va cere să găsiți cea mai mică linie cu litere pe care o puteți vedea și vă va cere să o citiți.

Dacă puteți citi ultimul rând de litere, acuitatea vizuală este foarte bună. Faceți un test aici Dacă doriți să aflați dacă ochii dvs.

Viziunea miopiei de gradul întâi

Dacă doriți să aflați la domiciliu cât de bună este vederea dvs. Testarea pe care o oferim aici poate fi utilă pentru a verifica miopia, ceea ce determină o vedere încețoșată la distanță. Acest lucru este deosebit de util pentru a examina copiii pentru miopie. Viziunea se deteriorează de la iPad la distanță, astigmatismul sau alte probleme oculare nu pot fi măsurate cu diagrama noastră.

graficul miopiei

Doar o examinare completă a ochilor de către un specialist licențiat sau oftalmolog poate determina dacă ochii dumneavoastră sunt sănătoși și puteți vedea cât mai clar și mai confortabil posibil. Regulile pentru tabelul Snellen Pentru cea mai bună precizie, este indicat graficul miopiei vă ajute cineva atunci când vă testați vederea cu ajutorul tabelului Snellen Eye.

  • Ai nevoie de ochelari? Cum să-ți testezi singur vederea!
  • Faceți-l aici!
  • Голос его был очень слаб, но в нем не звучало и малой тревоги или страха, В тоне его, скорее, были любопытство и изумление, как если бы ему встретилось нечто столь удивительное, что теперь ему просто недосуг было откликаться на тревогу Олвина.

Cum să interpretați rezultatele Rezultatele citirii graficului vor determina calitatea vederii. Rezultatele vor fi exprimate ca o fracțiune. Fracțiunile sunt afișate în partea stângă a fiecărui rând graficul miopiei identifică cât de bine puteți vedea.

graficul miopiei pupile dilatate după un test de vedere

Dacă ați putea citi clar linia a șaptea, viziunea dvs. Îți place acest articol?

Ai nevoie de ochelari? Cum să-ți testezi singur vederea!

Distribuie-l prietenilor! Comentarii în urmă cu o lună Pe ce dimensiune se printeaza?

scrisori pentru corectarea vederii

A3 sau A4?

Mai multe despre acest subiect