Grafic tipărit

Schiță de marcă a designerului grafic, tipărit, artă, Behance png

Dimensiuni finite – Format finit

Dimensiuni finite — Format finit Dimensiunile finite sau formatul finit sunt dimensiunile produsului după ce a trecut prin toate etapele de producție. Aceastea sunt dimensiunile pe care le-ai solicitat în comandă. Margine de tăiere — Bleed Felul în care tăiem hârtia nu este o știință exactă.

grafic tipărit cel mai bun pentru a restabili vederea

De aceea trebuie să lași puțin spațiu în marginea graficii tale pentru a acoperi astfel de erori. Marginea de tăiere sau bleed-ul este zona din exteriorul materialului tipărit care conține elementele de grafică și care urmează a fi îndepărtată pentru realizarea produsului finit.

BINE AI REVENIT

Marginea de tăiere este obligatorie atunci când produsul finit are print până în marginea dimensiunii finite. De exemplu: Pentru dimensiuni finite de × mm Grafic tipărit ; Margine de tăiere de minim 2 mm; Dimensiunile minime ale fișierului pentru print trebuie s fie × mm. Elementele care trebuie să rămână până în marginea produsului finit trebuie să se continue și în marginea de tăiere.

Marginea de siguranță — Oglinda pagini Marginea de siguranță este zona dintre elementele importante ale paginii și formatul finit.

Aceasta este necesară atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. Oglinda pagini este zona din pagină care cuprinde informațiile și elementele importante ale paginii. Aceasta trebuie să fie cu minim 6 mm mai mică decât formatul finit 3 mm pe fiecare vederea afectează. De exemplu pentru: Dimensiunea finită × mm A4 ; Margine de siguranță de minim 3 mm; Oglinda paginii maxim × mm.

Sumar elemente fișier Toleranțe Din motive tehnice, procedeele tipografice din fiecare etapă de producție pot grafic tipărit abateri de până la 1 mm.

  • Video pro vision
  • Dacă nu vedeți butoanele Tipărire și Anulare, monitorul este setat la o rezoluție mică a ecranului.
  • Design grafic Design grafic La Point of Sale POS combinația dintre design și modul de ambalare este uneori factorul decisiv pentru vânzare.
  • Date Dată şi Time Ora imprimate pe documentul dvs.
  • Carte pentru nuanțe de vedere

Abaterile tehnologice totale, care sunt acceptabile, pot ajunge până la 2 mm. Din acest motiv, este posibil ca, de la o lucrare la alta, să apară diferențe de: grosime, duritate, finisaj, culoare etc.

ce înseamnă viziunea 02

Modificarea proprietăților materialelor, chiar și în limitele abaterilor tehnologice din fabricație, pot influența, printre altele, culoarea printului.

Din acest motiv, este posibil ca, de la o lucrare la alta, să apară diferențe de nuanță la print, chiar și atunci când se tipărește același fișier. Uneori, aceste abateri se cumulează, putând deveni ușor observabile, fără a putea fi considerate defecte sau erori de execuție.

grafic tipărit vizualizarea nou-născuților cu ischemie cerebrală

Fișiere de previzualizare În cazul lucrărilor complexe, care ar necesita explicații suplimentare pentru siguranța executării lor corecte, este grafic tipărit să încarci fișiere de previzualizare împreună cu fișierele pentru tipar.

Fișierele de previzualizare, spre deosebire de fișierele pentru tipar, pot grafic tipărit diverse elemente ilustrative ca: linii de big sau de perfor de rupere; contururile grafic tipărit pentru ștanțare sau decupare laser; poziționarea găurilor sau a decupajelor.

grafic tipărit karl marx sarapul vision

Astfel pot fi evitate orice fel de neînțelegeri, iar lucrarea ta va fi realizată conform așteptărilor. Bun de tipar De ce să soliciți bun de tipar BT?

Tipărirea fișierelor PDF în Acrobat Reader

Ce este BT pe print? Bunul de tipar pe print reprezintă o probă de culoare și hârtie, astfel: Pentru lucrările simple, compuse dintr-o singură coală de hârtie, vei primi practic o coală tipărită și nefinisată; Pentru lucrările complexe, compuse din mai multe grafic tipărit de hârtie, vei primi la alegere, 2 coli de hârtie tipărite și nefinisate de exemplu: pentru o carte, poți grafic tipărit un print pentru copertă și unul pentru o filă de la interior.

grafic tipărit

Ca să fii sigur că primești ceea ce îți grafic tipărit, poți comanda print pentru bun de tipar pentru aproape toate lucrările. În consecință, aceste tipuri de erori, în lipsa solicitării dumneavoastră de a da bun de tipar pe materialul tipărit, nu pot fi considerate deficiențe calitative de tipar.

Design grafic, tipărit, zonă, artă png | PNGEgg

Ce este BT pe produs finit? Recomandăm grafic tipărit unui bun de tipar pentru a te asigura că produsul finit este conform așteptărilor tale.

  • Viziune minus 6 cum să îmbunătățim
  • Schiță de marcă a designerului grafic, tipărit, artă, Behance png | PNGEgg

Informații generale Fișierul pentru tipar este elementul cheie, fără de care nu poți obține un material de calitate, indiferent de utilajul pe care se tipărește. Este foarte important să ții cont de informațiile pe care ți le punem cu drag la dispoziție, pentru a te bucura în final de rezultatul grafic tipărit. Folosim utilaje de tipar digital de înaltă performanță, dotate cu unități de corectare a deviaților de culoare și de print integrate.

grafic tipărit

Prelucrarea fișierelor pentru print se face cu RIP-uri performante. Dacă ai cerințe de culoare stricte și ai această grafic tipărit, putem folosi profilul de culoare în care a grafic tipărit lucrat fișierul tău. Impoziția documentelor grafic tipărit face automat din softul utilajului, astfel că te rugăm să încarci fișierele neimpozate.

Pentru a-ți fi mai ușor, îți recomandăm crearea unui cont de client pe site.

Mai multe despre acest subiect