Gradarea miopiei

gradarea miopiei

video de viziune chirurgicală hipermetropie cât costă operația

Mediul - Altă cauză importantă este influența mediului asupra mușchilor globului ocular. Astfel că un exces de tonus din partea mușchiului ciliar poate sa antreneze miopia prin spasme ciliare.

gradarea miopiei Vedere slabă de 8 ani

Și indicele de refracție a cristalinului poate fi modificat sub influența temperaturilor înalte opacifierea cristalinului. Altă teorie susține că un efort prea gradarea miopiei consolidează mușchii ciliari, micșorând curbura cristalinului.

gradarea miopiei

Combinație factorilor ereditari cu cei de mediu Patologici - există o serie de afecțiuni care determină apariția miopiei Tratament[ modificare modificare sursă ] Cele mai comune forme de tratament includ purtarea ochelarilor și a lentilelor de contact doar cu lentile divergenteprecum și o procedură chirurgicală refractivă oculară, dar aceasta este recomandată doar persoanelor cu un anumit grad de miopie, precum și cu o vârstă nu foarte înaintată.

Există 3 tipuri de proceduri chirurgicale keratotomie radială - și cea gradarea miopiei riscantă. Se face o incizie în cornee cu ajutorul unei lame foarte ascuțite, aplatizându-se după lecuire, mărind calitatea imaginii pe retină.

gradarea miopiei

Cu ajutorul unui laser se aplatizează corneea. LASIK - cea mai modernă tehnică. Se aplică aproape tuturor formelor de miopie.

care a examinat viziunea viziune cu 2020

Se folosesc laseri și o microkeratomăcare taie o porțiune circulară din cornee. Aceasta este apoi tratată cu laseri pentru a-și schimba forma și gradarea miopiei.

Mai multe despre acest subiect