Disprețul oamenilor

Frauda de la Societe Generale a provocat dispreţul oamenilor de afaceri

disprețul oamenilor

Este concluzia la care a ajuns Andreea Purice, o adolescentă de 16 ani s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Disprețul oamenilor nu a însemnat doar tratament în spital disprețul oamenilor analize medicale, dar și multe insulte și speculații din partea celor din jur.

În realitate, mama adolescentei, care activează în calitate de asistentă medicală a contractat virusul în timp ce îngrijea de un pacient care a ascuns faptul că este bolnav de Covid Tânăra spune că rănile provocate de privirile și insultele celor din jur sunt mai chinuitoare decât orice tratament.

viziunea 4 5 săracă lacrimile îmbunătățesc vederea

Fenomenul stigmatizării poate determina oamenii să ascundă boala, pentru a evita discriminarea, poate împiedica oamenii să solicite disprețul oamenilor asistență medicală și descuraja oamenii să adopte comportamente sănătoase. Este demonstrat faptul că stigmatul și frica de anumite boli transmisibile împiedică vindecarea lor. Apărătorii pentru drepturile omului încurajează persoanele stigmatizate să-și învingă frica și să depună o petiție la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării sau să-și caute dreptatea în instanțele de disprețul oamenilor.

vederea la un ochi se deteriorează periodic

Discriminarea arată cât de nepregătită este societatea pentru cei care disprețul oamenilor diferiți de alții sau de majoritatea. Îndemnul meu este ca oameniisă fie curajoși, deoarece Covidul nu alege cine să fie infectat.

Cei care au luptat cu boala, dar și cu prejudecățile celor din jur disprețul oamenilor că virusul i-a învățat să privească dincolo de aparențe, dar și să fie mai responsabili.

Faptele, și nu frica, vor stopa răspândirea Covid!

cauza vederii slabe la un ochi cine este viziunea dicromat

Mai multe despre acest subiect