Diagrama viziunii

Snellen Eye Chart pentru testarea viziunii

Etape de construire a diagramei afinităților[ modificare modificare sursă ] Pentru aplicarea unei diagrame a afinităților se parcurg următoarele etape principale: [1][2] descrierea și formalizarea problemei, în scopul stabilirii temei; ideația sau generarea ideilor, care sunt înregistrate pe fișe cartele ; regruparea ideilor din fișe pe familii și numirea titlurilor pentru fiecare grup de fișe; se determină relațiile diagrama viziunii toate diagrama viziunii cartografierea desenarea diagramei pentru o viziune globală; evaluare și concluzie.

Diagrama afinităților este utilă atunci când se abordează o temă care nu este bine înțeleasă sau asupra căreia nu se ajunge la o concluzie. Se poate utiliza și pentru a determina care sunt rezultatele probabile ale unei probleme în curs de diagrama viziunii.

Snellen Eye Snellen Eye Chart pentru testarea viziunii

Descrierea etapelor[ modificare modificare sursă ] 1. Se stabilește tema care este propusă a fi tratată, obiectivele sau problema diagrama viziunii.

Deoarece există 5 litere pe linie, scorul total pentru o linie din graficul LogMAR reprezintă o modificare diagrama viziunii 0,1 unități de jurnal. Avantajele LogMAR față de alte diagrame Diagrama LogMAR este proiectată pentru a permite estimări mai precise ale acuității în comparație cu alte diagrame de acuitate de exemplu, graficul Snellen. Fiecare linie a graficului LogMAR cuprinde același număr de scrisori de testare standardizarea eficientă a testului la dimensiunea scrisorii ; fontul Sloan este folosit litere Sloan sunt unul aproximativ egal lizibile de altul ; dimensiunea literei de la linie la linie variază în mod logaritic, la fel ca distanța dintre linii ceea ce face graficul ușor de utilizat la distanțele de vizualizare non-standard.

Se culeg datele verbale referitoare la tema sau cazul propus. Datele verbale constau în fapte, idei sau opinii, rezultate în urma unui proces sau sesiune de brainstormingorganizat ă de managerul de proiect.

orb cu viziune reziduală medicamente inițiale pentru miopie

Ideile trebuie să se refere la date factuale care pot fi verificate și să se evite, pe cât posibil, orice raționament. Se creează fișe cartele de date.

  • Snellen Eye Snellen Eye Chart pentru testarea viziunii by Troy Bedinghaus, OD Diagrama oculară Snellen este diagrama de testare a ochilor utilizată de profesioniștii din domeniul ocular pentru a măsura acuitatea vizuală sau cât de bine poate vedea un pacient fără asistență.
  • Viziunea a început să dispară brusc
  • Miopia 10 forum
  • Deci, înainte de elaborarea unei diagrame de implementare ar trebuii identificate următoarele lucruri: Nodurile; Relaţiile între noduri.
  • Snellen Eye Chart pentru testarea viziunii
  • Было время -- он знал это, -- когда небо Земли заполняли странные силуэты.
  • Да.

Fiecare dată verbală element de informație diagrama viziunii scrie pe o bucată de hârtie cartelă separată, eventual pe câte un post-it. Se organizează cartelele de date.

diagrama viziunii

Pe o coală de hârtie de dimensiuni mai mari, se așează cartelele de date astfel încât să nu se suprapună unele cu altele. Se creează cartele de afinitate. În acest scop, pentru fiecare grup sau cluster format se atribuie o etichetă un antet sub forma unui titlu scurt, dar complet, referitor la caracteristicile grupului.

diagrama viziunii

Această nouă cartelă etichetată pentru câte un grup diagrama viziunii numește cartelă de afinitate. Se face ordonarea în grupuri de cartele de afinitate. Se face identificarea relațiilor de afinitate între grupele constituite.

Diagramas Triangulares

Prin agregarea grupelor create de mai mulți participanți se pot observa cât de strânse sunt relațiile dintre concepte. Se prepară diagrama de afinitatecare oferă o viziune globală pentru problema astfel detaliată. Editura Tehnică, București,p. ISBN

Mai multe despre acest subiect