Capsula vederii.

VisON pastile ochi – preț, prospect, păreri, farmacii, forum

Produsul Vedisan asigură un aport bogat de fitonutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea şi reechilibrarea dietei în tulburări funcţionale ale ochilor şi pentru ameliorarea unor tulburări datorate unei circulaţii retiniene deficitare.

vedere la copii 3 luni

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare prezentate. În sarcină, perioada de alăptare şi copii până la vârsta de 5 ani este necesară recomandarea specialistului; La apariţia unor capsula vederii nedorite se întrerupe administrarea  produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Transport gratuit pentru comenzile capsula vederii mari de de lei. Prezentare Vedisan - Hofigal: Atenueaza pierderea calitatii vederii si a neclaritatii imaginilor. Beneficii: Un bun trofic retinian si protector vascular, eficient in stagnarea si regresul unor tulburari de vedere de origine circulatorie, impiedica diminuarea acuitatii vizuale si a campului vizual, contribuie la o mai buna vedere nocturna; favorizeaza functionarea normala a celulelor fotoreceptoare conuri si bastonase de la nivelul retinei ce permit captarea semnalului luminos; atenueaza pierderea calitatii vederii si a neclaritatii imaginilor; Ca tonic al sistemului circulator sprijina sanatatea vasculara si reduce fragilitatea si alterarea permeabilitatii capilare; asigura protejarea ochilor in caz de capsula vederii citit, invatat, utilizare calculator pe perioade prelungite de timp ; sustine stimularea activitatii cardiace, renale si cerebrale cu actiune benefica asupra vaselor de sange prin corectarea concentratiei lipidelor sanguineeficace in tulburari cu caracter functional care survin, in special, la persoanele in varsta. Mod de administrare: Adulti: capsule pe zi, dupa mese, in cure de luni, de ori pe an.

Instrucţiuni de utilizare: Adulţi: câte 3 - 6 capsule pe zi, după mese, în cure de luni, de 2 - 4 ori pe an. Copii 5 ani: câte 2 - 3 capsule pe zi, după mese.

capsula vederii cum sunt tratate miopia și hipermetropia

Doza şi ritmul de administrare pot fi evaluate de specialist în funcţie de vârsta şi greutatea corporală a copilului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

cum să tratezi ochii dacă viziunea

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei °Cferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original! A nu se depăşi capsula vederii recomandată pentru consumul zilnic!

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Cel mai puternic anti-inflamator si antioxidant natural !!!

Produsul NU conţine lactoză. Termen de valabilitate: 2 ani Fisa tehnica.

2 5 este miopie

Mai multe despre acest subiect